10 parmak ile hızlı yazmanın eğer turnuvaya oynamıyorsan bir alakası yok hocam buradaki 10 parmakcılardan hızlı bile yazıyorsundur. İki parmak dediğin solda 3 sağda 2 parmak ben anladım seni. Sıkıntı yok aynen böyle devam et zaten buradaki kimse sol F'de sağ J'de nizami 10 parmak yazmıyordur.
Hocam mesela FPS oyununda ileri giderken orta parmağım W de işaret D de oluyor sola giderken orta parmak a da işaret W de oluyor baş parmakta genelde spacede oluyor
Hocam mesela FPS oyununda ileri giderken orta parmağım W de işaret D de oluyor sola giderken orta parmak a da işaret W de oluyor baş parmakta genelde spacede oluyor
Normalde orta parmak W işaret parmağı D yüzük parmağı A harflerinde olması lazım S için yine orta parmak kullanılır. Rahat ediyorsan tabii bize pek laf düşmez hocam.
Kusura bakma ama klavyeye otursam 20 yaparım. 75-80 falan bekliyordum. 7-8 parmak kullanan birisi 100 civarı yapıyor.
Sırf şimdi denemek için iki parmak ile 3 tane test yapacağım. En iyisini yazarım.
Bir tane yaptım. Fark bariz olduğu için daha fazlasına gerek olduğunu sanmıyorum. Hatalar da boşluk tuşuna düzgün basamamam yüzünden. Birer parmak ile tuşların yerini bilmediğimi fark ettim. Çoğunlukla klavyeye bakıyordum.
Oyun başka bir mesele, sizin PWM'niz çok düşük ben 2 parmak deyince başka bir mesele sanmıştım siz sanırım direkt iki totalde iki parmak kullanıyorsunuz.
Sol el 5 sağ el 2 parmak kulalnıyorum genelde de 65-75 arası yazıyorum iyi mi sizce? Klavyeyle iş falanda yapan bir insan değilim ve ortalama diye düşünüyorum. @Vavien. . @Girdap .
Oyun başka bir mesele, sizin PWM'niz çok düşük ben 2 parmak deyince başka bir mesele sanmıştım siz sanırım direkt iki Total'de iki parmak kullanıyorsunuz.