Klavye "a" ile "w"ye aynı anda basmıyor

Bazı klavyeler özellikle eskiler çoklu tuş performansını algılamıyor. Klavye modeliniz yazarsanız daha iyi yardımcı olunur.

Arçelik microsoft yazıyor. Modeli silinmiş. Kaplama yapmıştım önceden. Fakat şimdiye kadar bir problem yoktu basıyordu. Oyunda çapraz gidemiyorum çok sıkıntı çıkarıyor a ile w ye basınca sadece w algılıyor.

Arçelik microsoft yazıyor. Modeli silinmiş. Kaplama yapmıştım önceden. Fakat şimdiye kadar bir problem yoktu basıyordu. Oyunda çapraz gidemiyorum çok sıkıntı çıkarıyor a ile w ye basınca sadece w algılıyor.
İş klavyesi olduğu için anti ghosting özelliği yok. Bundan dolayı 1 den fazla tuşa bastığınız zaman ilk bastığınız tuş işler. Yani bu yeni klavye alana kadar sorun kalır.

Arkadaşlar hiç yardımcı olacak cevaplar vermiyorsunuz. Konu sahibi şimdiye kadar bastığını söylemiş hiç mi okumadınız da klavyenin o özelliği yok diyorsunuz?

Dostum benim düşünceme göre bu iki tuşu aynı anda algılayan özellik zaman geçtikçe özelliğini kaybetmiş, temizlemeyi denedin mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay tam olarak şöyle: Rust oynuyorum. Çapraz koşmam gereken yerler oluyor. Önceden bir sıkıntı yoktu. A ile W aynı anda basınca sadece w algılıyor. İster önce w, ister a basayım genede w yapıyor.
Arkadaşlar hiç yardımcı olacak cevaplar vermiyorsunuz. Konu sahibi şimdiye kadar bastığını söylemiş hiç mi okumadınız da klavyenin o özelliği yok diyonuz?

Dostum benim düşünceme göre bu iki tuşu aynı anda algılayan özellik zaman geçtikçe özelliğini kaybetmiş, temizlemeyi denedin mi?
Deneyebilirim. Oyunda çok pis sinir ediyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı