İş klavyesi olduğu için anti ghosting özelliği yok. Bundan dolayı 1 den fazla tuşa bastığınız zaman ilk bastığınız tuş işler. Yani bu yeni klavye alana kadar sorun kalır.Arçelik microsoft yazıyor. Modeli silinmiş. Kaplama yapmıştım önceden. Fakat şimdiye kadar bir problem yoktu basıyordu. Oyunda çapraz gidemiyorum çok sıkıntı çıkarıyor a ile w ye basınca sadece w algılıyor.
Peki o zaman şimdiye kadar niye basıyordu ?İş klavyesi olduğu için anti ghosting özelliği yok. Bundan dolayı 1 den fazla tuşa bastığınız zaman ilk bastığınız tuş işler. Yani bu yeni klavye alana kadar sorun kalır.
Bozulmuş da olabilir. Her şey olabilir. İş klavyesi zaten. Yenisini alma vaktiniz gelmiştir.Peki o zaman şimdiye kadar niye basıyordu ?
Deneyebilirim. Oyunda çok pis sinir ediyor.Arkadaşlar hiç yardımcı olacak cevaplar vermiyorsunuz. Konu sahibi şimdiye kadar bastığını söylemiş hiç mi okumadınız da klavyenin o özelliği yok diyonuz?
Dostum benim düşünceme göre bu iki tuşu aynı anda algılayan özellik zaman geçtikçe özelliğini kaybetmiş, temizlemeyi denedin mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.