Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 867 Çözümler 4 9 Şubat 2023 #1 Merhaba klavye temizlerken tuşları çıkarıp kenarlara kolonya dökecektim ki içeriye kolonya damladı ve tuşlar işlemiyor, ışıklar yanıyor. Modeli KB487l.
Merhaba klavye temizlerken tuşları çıkarıp kenarlara kolonya dökecektim ki içeriye kolonya damladı ve tuşlar işlemiyor, ışıklar yanıyor. Modeli KB487l.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #2 Zarifsiz dedi: Merhaba klavye temizlerken tuşları çıkarıp kenarlara kolonya dökecektim ki içeriye kolonya damladı ve tuşlar işlemiyor, ışıklar yanıyor. Modeli KB487l. Genişletmek için tıkla... Bütün tuşları çıkart ve ters çevirip peteğin üstüne bırak 2 saat falan kurusun.
Zarifsiz dedi: Merhaba klavye temizlerken tuşları çıkarıp kenarlara kolonya dökecektim ki içeriye kolonya damladı ve tuşlar işlemiyor, ışıklar yanıyor. Modeli KB487l. Genişletmek için tıkla... Bütün tuşları çıkart ve ters çevirip peteğin üstüne bırak 2 saat falan kurusun.
Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 867 Çözümler 4 9 Şubat 2023 #3 Revainer dedi: Bütün tuşları çıkart ve ters çevirip peteğin üstüne bırak 2 saat falan kurusun. Genişletmek için tıkla... klavyeyi yan yatırdığımda neredeyse bir avuça dökülen kolonya kadar çıkmıştı bu arada
Revainer dedi: Bütün tuşları çıkart ve ters çevirip peteğin üstüne bırak 2 saat falan kurusun. Genişletmek için tıkla... klavyeyi yan yatırdığımda neredeyse bir avuça dökülen kolonya kadar çıkmıştı bu arada
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #4 Zarifsiz dedi: klavyeyi yan yatırdığımda neredeyse bir avuça dökülen kolonya kadar çıkmıştı bu arada Genişletmek için tıkla... Dostum keşke çalıştırmasaydın inşallah kısa devre oluşmamıştır. Bekleme daha derine inmesin sıvı.
Zarifsiz dedi: klavyeyi yan yatırdığımda neredeyse bir avuça dökülen kolonya kadar çıkmıştı bu arada Genişletmek için tıkla... Dostum keşke çalıştırmasaydın inşallah kısa devre oluşmamıştır. Bekleme daha derine inmesin sıvı.
Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 867 Çözümler 4 9 Şubat 2023 #5 Sıvı var üzerinde nasıl temizliyeyim? Dosya Ekleri 16759545427815299794949383937405.jpg 117 KB · Görüntüleme: 21