Klavye alamamak

Makaleler
1
An itibariyle klavyem bozulmuş durumda ve kendime eşdeğer bir klavye almak için marketlere bakındığımda gözlerim kanayarak sekmeleri kapattım. SS M500 MX Red eşdeğeri Cherry MX Red Switch klavyeler 500+ TL olmuş. Kalbim acıyor, umudumu kaybediyorum.

Klavye fiyatları çok artmış durumda. SteelSeries veya Corsair gibi markaların fiyatları uçtu. Ben klavyemi Banggood sitesinden almıştım. Aldığım klavye Anne Pro 2 Kailh Box White Switch. Gayet memnunum. 420 TL'ye almıştım. Fakat sonra bir sorun çıkardı. Yurtdışından aldığım için garanti olayı kötüydü. Ne yapsam diye düşündüm baya. Sonra dedim bari ben yapmaya çalışayım. Yaklaşık 5 saatlik bir uğraş sonucu düzelttim. Hala kullanıyorum. Çok ta memnunum. Bu da bir anımdır işte. Size de geçmiş olsun hocam. Umarım yakın zamanda yeni bir klavye alabilirsiniz.

Benim 10 TL'lik Everest klavye var. Space tuşu hafif arızalı olmasa G213'ümü tokatlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…