Klavye alamamak

Benim klavyede 5 gündür bozuk, bugün 10TL'lik bir klavye buldum onu kullanıyorum, ekipman fiyatları uçmuş.

Dolar çok yükseldiği ve corona olduğu için yükseldi fiyatlar klavye ama yaptırılmıyor mu yaptırırsan daha ucuz olur bence.

Ben de fiyatlarından dolayı almıyorum. Yıllardır Fujitsu KBPC PX ECO kullanıyorum. Bozulduğu zaman da gider yine bu tarz bir klavye bulurum artık. En azından çok uzun ömürlü olması planlanarak yapılan ürünler bunlar.

İkinci el G810 almanı öneririm. Başta çok kötü geliyor tuş hissiyatı ama alışınca diğer tüm klavyeler kötü geliyor.

Yurt disindan alacaksaniz cidden cok guzel urunler var. Akko'nun klavyeleri AliExpress'te cok ucuza satiliyor. Cherry MX olmasinin yaninda bayagi sirin ve hos klavyeleri var.

Durumu müsait olan ya da çok almak isteyen arkadaşları kenara alıp kısaca bir şeyler anlatmak istiyorum. Hem ülke olarak hem de tüketiciler olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Bu ekonomik durum göz önüne alındığı zaman klavye, mouse, kulaklık gibi donanımları F/P koşullarına uygun şekilde almamız gerektiğini düşünüyorum. 600 liraya R5 1600AF alıp, 500 liraya bir mouse almanın bir mantığı yok arkadaşlar. 200 lira klavye ve mouse için, 150 lira kulaklık için bütçe ayırırsın olur biter. Çok iyisini değil de orta hallisini kullanmış oluruz.
Zaten psikolojik olarak üreticiler bizi hep en iyisini almaya yönlendiriyorlar. 2005 yılında da CS oynuyordum, şimdi de oynuyorum. Çok net söylüyorum önemli olan yetenek. Siz çok üstün donanımlar kullanıyorsunuz diye mermiler adamların kafasına isabet etmiyor. Bu yanlıştan en kısa zamanda döneriz umarım.
Yurt dışında 500 dolara kimseye bu tarz ürünler satamazsınız. Onlar 3000 dolara RTX 2080ti' lı toplarken biz RX 580'li sistemleri güç kaynağından ya da diğer bileşenlerden keserek toplamaya çalışıyoruz.
Devletin bu ticaret sistemine artık el atması gerekiyor. Araba parasına insanlar sistem toplamak zorunda kalıyor. Bir milletin sırtına bu kadar kırbaç vurulmaz, yazıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…