Klavye algılamama sorunu

KreplinN

Kilopat
Merhabalar, 1-2 gün önce bilgisayarımı kablomaları kötü diye en baştan söküp yapmıştım. Klavye ve mousemi algılamamaya başladı. Sorun nedir sizce?

Klavye ve mouse un takılı olduğu usb soketini kontrol edin.Başka bir usb soketi var ise oraya takıp deneyin birde.

Ben geçtiğimiz 2 gün bilgisayarımı açmadım, yaz okulu sınavlarım vardı evde değildim vs.
Geldiğimde normal şekilde başlattığım bilgisayarımda mouse'min saçmaladığını farkettim ve ışıkları saçma çalışıyordu mouse tepki vermiyordu ekranda, PSU'mu kapattım mouse u USB den çıkardım bir süre bekledim ve sonra takıp PSU mu açtım ve çalıştırdığımda sorun ortadan kalkmıştı.

Merhabalar, 1-2 gün önce bilgisayarımı kablomaları kötü diye en baştan söküp yapmıştım. Klavye ve mousemi algılamamaya başladı. Sorun nedir sizce?
Bunu yaparken büyük bir ihtimalle bir şeyi atladınız ve bir parçaya zarar vermiş olabilirsiniz. Tekrar kontrol ediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…