KreplinN Kilopat Katılım 1 Ekim 2018 Mesajlar 253 Çözümler 1 6 Eylül 2019 #1 Merhabalar, 1-2 gün önce bilgisayarımı kablomaları kötü diye en baştan söküp yapmıştım. Klavye ve mousemi algılamamaya başladı. Sorun nedir sizce?
Merhabalar, 1-2 gün önce bilgisayarımı kablomaları kötü diye en baştan söküp yapmıştım. Klavye ve mousemi algılamamaya başladı. Sorun nedir sizce?
E Eleven Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 67 Yer Birmingham Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2019 #11 Acaba klavye eski mi yani girişi PS2 mi? Belki takarken pinler yamulmuştur. Artı 0 Eksi
KS KS KreplinN Kilopat Katılım 1 Ekim 2018 Mesajlar 253 Çözümler 1 6 Eylül 2019 #12 Hüseyin42 dedi: Farenizin ışığı yanıyor mu? Eğer yanıyorsa sorununuz driver kaynaklı olabilir. USB'lere hiç güç gelmiyorsa, sigortası bozulmuştur. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yanmıyor Eleven dedi: Acaba klavye eski mi yani girişi PS2 mi? Belki takarken pinler yamulmuştur. [/QUOTE Razer klavye USB girişli Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 6 Eylül 2019 Artı 0 Eksi
Hüseyin42 dedi: Farenizin ışığı yanıyor mu? Eğer yanıyorsa sorununuz driver kaynaklı olabilir. USB'lere hiç güç gelmiyorsa, sigortası bozulmuştur. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yanmıyor Eleven dedi: Acaba klavye eski mi yani girişi PS2 mi? Belki takarken pinler yamulmuştur. [/QUOTE Razer klavye USB girişli Genişletmek için tıkla...
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 2.000 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2019 #13 KreplinN dedi: O kablonun fotoğrafını atar mısınız Genişletmek için tıkla... Anakart kurulum rehberinin de yardımına ihtiyacınız olacaktır. Eğer donanımsal bir arıza yoksa, sorununuz tamamen montaj kaynaklı. Bu içerikte kafanıza takılan çok şey yanıtlanabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri 1.jpg 50,4 KB · Görüntüleme: 52 Artı 0 Eksi
KreplinN dedi: O kablonun fotoğrafını atar mısınız Genişletmek için tıkla... Anakart kurulum rehberinin de yardımına ihtiyacınız olacaktır. Eğer donanımsal bir arıza yoksa, sorununuz tamamen montaj kaynaklı. Bu içerikte kafanıza takılan çok şey yanıtlanabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
canocan0658 Centipat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 64 Çözümler 1 6 Eylül 2019 #14 Anakart üzerinde usb yazan yer olur oraya takacaksın usb den gelen soketi Artı 0 Eksi
KS KS KreplinN Kilopat Katılım 1 Ekim 2018 Mesajlar 253 Çözümler 1 6 Eylül 2019 #15 canocan0658 dedi: Anakart üzerinde usb yazan yer olur oraya takacaksın usb den gelen soketi Genişletmek için tıkla... Bağladım ama o usb kablosunu bağlayabileceğim 2 soket var. Hangisine takmam gerek? Artı 0 Eksi
canocan0658 dedi: Anakart üzerinde usb yazan yer olur oraya takacaksın usb den gelen soketi Genişletmek için tıkla... Bağladım ama o usb kablosunu bağlayabileceğim 2 soket var. Hangisine takmam gerek?
canocan0658 Centipat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 64 Çözümler 1 6 Eylül 2019 #16 İkisinide deneyebilirsiniz.Bağlantıyı yaptıktan sonra yeniden başlatın ve test edin Artı 0 Eksi
KS KS KreplinN Kilopat Katılım 1 Ekim 2018 Mesajlar 253 Çözümler 1 6 Eylül 2019 #17 canocan0658 dedi: İkisinide deneyebilirsiniz.Bağlantıyı yaptıktan sonra yeniden başlatın ve test edin Genişletmek için tıkla... Denedim. Oldu. Diğer soket e takınca. Artı 0 Eksi
canocan0658 dedi: İkisinide deneyebilirsiniz.Bağlantıyı yaptıktan sonra yeniden başlatın ve test edin Genişletmek için tıkla... Denedim. Oldu. Diğer soket e takınca.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 2.000 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2019 #18 Teşekkür ederiz ) Artı 0 Eksi
canocan0658 Centipat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 64 Çözümler 1 6 Eylül 2019 #19 Bende technopat sayesinde öğrenmekteyim donanım bilgilerini değerini bilmek lazım.Sorunu çözmenize sevindim rica ederim Artı 0 Eksi
Bende technopat sayesinde öğrenmekteyim donanım bilgilerini değerini bilmek lazım.Sorunu çözmenize sevindim rica ederim