Klavye alirken nelere dikkat edilmeli?

oguz350

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar piyasada onlarca klavye var ama ben neye gore tercih yapacagimi bilmiyorum. 10 bin TL ustune de klavyeler var mesela ama bunlar neye gore pahali hiçbir fikrim yok.

Ben sessiz ve tepkime süresi yüksek bir klavye arayisindayim, tum bunlarin yaninda olabildigince uygun fiyatli bir de isikli bir klavye ariyorum. Yardimci olur musunuz? Teşekkür ederim.

Arkadaşlar piyasada onlarca klavye var ama ben neye gore tercih yapacagimi bilmiyorum. 10 bin TL ustune de klavyeler var mesela ama bunlar neye gore pahali hiçbir fikrim yok.

Ben sessiz ve tepkime süresi yüksek bir klavye arayisindayim, tum bunlarin yaninda olabildigince uygun fiyatli bir de isikli bir klavye ariyorum. Yardimci olur musunuz? Teşekkür ederim.

Aula Win68 he alınabilir

Kullansığı switch, keycaps, malzeme kalitesi, PCB kalitesine göre fiyatı da değişir hocam sizin bütçeniz nedir?

Switch kalitesine, hot swap olup olmamasına, tuş, PCB, kalitesi vb.

Bütçeniz ne? Ayrıca çoğu mekanik klavye ses yapar, eğer mekanik klavye arıyorsanız önermem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı