Klavye almak mı PSU almak mı?

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
Şu anda birikmiş 5000 lira param var. Klavye, koleksiyon için bazı parçalar ve PSU almak istiyorum ancak üçü için 5000 lira yetmiyor.
Klavye ve koleksiyon istek. İhtiyacım yok ama PSU ihtiyaç. 1 yıldır Rampage PSU kullanıyorum.
Sizce ne yapmalıyım? 1 yıldır sorun çıkarmıyor diye PSU'yu göz ardı edip isteklerime mi yönelmeliyim yoksa daha fazla risk almadan PSU mu almalıyım?

Şu anda birikmiş 5000 lira param var. Klavye, koleksiyon için bazı parçalar ve PSU almak istiyorum ancak üçü için 5000 lira yetmiyor.
Klavye ve koleksiyon istek. İhtiyacım yok ama PSU ihtiyaç. 1 yıldır Rampage PSU kullanıyorum.
Sizce ne yapmalıyım? 1 yıldır sorun çıkarmıyor diye PSU'yu göz ardı edip isteklerime mi yönelmeliyim yoksa daha fazla risk almadan PSU mu almalıyım?
PSU. Rampage gibi bir markaya bilgisayarınız emanet etmeyin. Psu olarakda bunu alabilirsin:

PSU. Rampage gibi bir markaya bilgisayarınız emanet etmeyin. PSU olarak da bunu alabilirsin:

850 çok fazla hocam. Sistemim R5 7500F ve RTX 3060. 700W bile çok geliyor tahminimce.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı