Treaxecher Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi benim laptopumun klavye aydınlatması yok. Ancak klavyeme aydınlatma takabilir miyim? Takabilirsem de nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2021
Başlıkta da belirttiğim gibi benim laptopumun klavye aydınlatması yok. Ancak klavyeme aydınlatma takabilir miyim? Takabilirsem de nereden bulabilirim?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 4 Ocak 2021 #2 Treaxecher dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi benim laptopumun klavye aydınlatması yok. Ancak klavyeme aydınlatma takabilir miyim? Takabilirsem de nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Laptop kasasına uygun ışıklı klavye bulabilirseniz olur.
Treaxecher dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi benim laptopumun klavye aydınlatması yok. Ancak klavyeme aydınlatma takabilir miyim? Takabilirsem de nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Laptop kasasına uygun ışıklı klavye bulabilirseniz olur.
DjKedi Kilopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.453 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #3 Uygun aydınlatmalı bir klavye bulmanız lazım. Fakat bayağı düşük ihtimal bulabilirsiniz.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.970 Çözümler 86 4 Ocak 2021 #4 Sendeki modelde ışıklı klavye opsiyon olarak varsa bir ihtimal olur, yoksa olmaz. O ihtimal de anakartta ışıklandırma için port olmasına bağlı. Benim bahsettiğim kendinden ışıklandırmalı klavye bu arada, mevcut klavyene ışık takamazsın.
Sendeki modelde ışıklı klavye opsiyon olarak varsa bir ihtimal olur, yoksa olmaz. O ihtimal de anakartta ışıklandırma için port olmasına bağlı. Benim bahsettiğim kendinden ışıklandırmalı klavye bu arada, mevcut klavyene ışık takamazsın.