"Klavye aygıtınızın bulunabilir olduğundan emin olun" Sorunu

Mertalp

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.

Macbook Pro 13' late 2016 modelini kullanıyorum içinde Boot Camp ile Windows 10 yüklü ve bluetooth bir klavyem var(Logitech k380). Ne zaman Windows 10'u açsam klavye ile bağlanmaya çalışsam her seferinde "Klavye aygıtınızın bulunabilir olduğundan emin olun" diye bir uyarı penceresi geliyor. Ama ben OS X'de klavyemi gayet iyi kullanabiliyorum. Yardımcı olabilecek var mı ? Şimdiden teşekkürler ve iyi bayramlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz baktım, bu cihazda Windows 10 kullanırken Bluetooth ile benzer sorunu yaşayan epey kullanıcı var. İlk olarak Windows 10'un 1703 sürümde ve güncel olduğundan emin olun. Ayrıca Bluetooth donanım kimliğini belirtirseniz yeni sürücü olup olmadığına bakabiliriz:

Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun

Biraz baktım, bu cihazda Windows 10 kullanırken Bluetooth ile benzer sorunu yaşayan epey kullanıcı var. İlk olarak Windows 10'un 1703 sürümde ve güncel olduğundan emin olun. Ayrıca Bluetooth donanım kimliğini belirtirseniz yeni sürücü olup olmadığına bakabiliriz:

Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun
Yardım için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı