Çözüldü Klavye bir tuşu spamlıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi.
Merhabalar, sorunumu nasıl açıklayacağımı bilemediğimden böyle bir başlık açmak zorunda kaldım. Klavyemde tam olarak anlamadığım bir sorun var, şöyle ki örneğin basılı tutmam gereken bir tuş var (Discord bas konuş özelliği için K tuşu diyelim), o tuşa basılı tuttuğum zaman basılı tutma işlevi yapmak yerine bas çek bas çek işlemi yapıyor, örneğin League Of Legends'de T tuşuna basılı tutup ifade çarkını açmak istiyorum, basılı tuttuğum anda merkezdeki ifadeyi spamlıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Ben de bazen LoL oynarken Tab'a bastığımda bu sorunla karşılaşıyorum. Benim klavyemde Fn + Q yaptığımda düzeliyor. Bir deneyin derim.
Ben de bazen LoL oynarken Tab'a bastığımda bu sorunla karşılaşıyorum. Benim klavyemde Fn + Q yaptığımda düzeliyor. Bir deneyin derim.
Evet düzeldi, kedim arada masaya çıkıyor, mucizevi bir şekilde bu tuş kombinasyonunu atmış olabilir Çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…