SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.245 Makaleler 3 Çözümler 61 24 Haziran 2021 #1 A basınca = sa (Müslüman klavye) Q basınca= wq X basınca= xz 1 basınca= 21 Bu tuşlar böyle yazıyor. Klavyeye ye gazoz dökülünce böyle oldu. Ne yapmalıyım? (Moderato yazışları kasten yapmıyorum) Son düzenleme: 24 Haziran 2021
A basınca = sa (Müslüman klavye) Q basınca= wq X basınca= xz 1 basınca= 21 Bu tuşlar böyle yazıyor. Klavyeye ye gazoz dökülünce böyle oldu. Ne yapmalıyım? (Moderato yazışları kasten yapmıyorum)
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 24 Haziran 2021 #2 SiyahPassat dedi: A basınca = sa (Müslüman klavye) Q basınca= wq X basınca= xz 1 basınca= 21 Bu tuşlar böyle yazıyor. Klavyeye ye gazoz dökülünce böyle oldu. Ne yapmalıyım? (Moderato yazışları kasten yapmıyorum) Genişletmek için tıkla... Klavye değiştirin.
SiyahPassat dedi: A basınca = sa (Müslüman klavye) Q basınca= wq X basınca= xz 1 basınca= 21 Bu tuşlar böyle yazıyor. Klavyeye ye gazoz dökülünce böyle oldu. Ne yapmalıyım? (Moderato yazışları kasten yapmıyorum) Genişletmek için tıkla... Klavye değiştirin.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #3 Laptop mu?
ParzyOne Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #4 SiyahPassat dedi: A basınca = sa (Müslüman klavye) Q basınca= wq X basınca= xz 1 basınca= 21 Bu tuşlar böyle yazıyor. Klavyeye ye gazoz dökülünce böyle oldu. Ne yapmalıyım? (Moderato yazışları kasten yapmıyorum) Genişletmek için tıkla... mekanik mi klavye membran mı? membransa vidaları sökün içindeki plastiğin aralarını iyice temizleyin tuşları yıkayın
SiyahPassat dedi: A basınca = sa (Müslüman klavye) Q basınca= wq X basınca= xz 1 basınca= 21 Bu tuşlar böyle yazıyor. Klavyeye ye gazoz dökülünce böyle oldu. Ne yapmalıyım? (Moderato yazışları kasten yapmıyorum) Genişletmek için tıkla... mekanik mi klavye membran mı? membransa vidaları sökün içindeki plastiğin aralarını iyice temizleyin tuşları yıkayın
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 24 Haziran 2021 #5 Laptopsa klavye takın.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.245 Makaleler 3 Çözümler 61 24 Haziran 2021 #6 nickyokaga dedi: Laptop mu? Genişletmek için tıkla... Masaüstü. ParzyOne dedi: Mekanik mi klavye membran mı? Membransa vidaları sökün içindeki plastiğin aralarını iyice temizleyin tuşları yıkayın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.
nickyokaga dedi: Laptop mu? Genişletmek için tıkla... Masaüstü. ParzyOne dedi: Mekanik mi klavye membran mı? Membransa vidaları sökün içindeki plastiğin aralarını iyice temizleyin tuşları yıkayın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.