Vezirxtr Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 159 7 Haziran 2021 #1 Selamlar. Klavyem kendi kendine farklı tuşlara basıyor bu olay kendiliğinden oluyor ve anlamsızca saatler sonra düzeliyor. Sorunumu nasıl çözebilirim? Yazdığı kombinasyonlardan birkaç tanesi. Q = qwa. W = qwa. T = ftg
Selamlar. Klavyem kendi kendine farklı tuşlara basıyor bu olay kendiliğinden oluyor ve anlamsızca saatler sonra düzeliyor. Sorunumu nasıl çözebilirim? Yazdığı kombinasyonlardan birkaç tanesi. Q = qwa. W = qwa. T = ftg
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 7 Haziran 2021 #2 Benim klavyeye su döküldüğünde böyle olmuştu. Herhangi bir şey oldu mu klavyeye? Artı 0 Eksi
mwmi Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 256 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel i5-10300H (8 CPU) 4.5GHz Ekran Kartı: GEFORCE GTX 1650Ti Ram: 16GB 2933MHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2021 #3 Hocam sorun klavyenizde vardır. Artı -1 Eksi
KS KS Vezirxtr Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 159 7 Haziran 2021 #4 eth dedi: Benim klavyeye su döküldüğünde böyle olmuştu. Herhangi bir şey oldu mu klavyeye? Genişletmek için tıkla... Hayır Artı 0 Eksi
eth dedi: Benim klavyeye su döküldüğünde böyle olmuştu. Herhangi bir şey oldu mu klavyeye? Genişletmek için tıkla... Hayır
Yarst Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 559 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Witcher 7 Haziran 2021 #5 Vezirxtr dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... O tuşlar basılı kalmış olabilir belki hiç yaşamadım böyle birşey. Artı 0 Eksi
Vezirxtr dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... O tuşlar basılı kalmış olabilir belki hiç yaşamadım böyle birşey.
KS KS Vezirxtr Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 159 7 Haziran 2021 #6 Tüm yapabileceğim FN kombinasyonlarını denedim anlamadığım bir şekilde saatler sonrası kendiliğinden düzeliyor. Artı 0 Eksi
Tüm yapabileceğim FN kombinasyonlarını denedim anlamadığım bir şekilde saatler sonrası kendiliğinden düzeliyor.
mwmi Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 256 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel i5-10300H (8 CPU) 4.5GHz Ekran Kartı: GEFORCE GTX 1650Ti Ram: 16GB 2933MHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2021 #7 Vezirxtr dedi: Tüm yapabileceğim FN kombinasyonlarını denedim anlamadığım bir şekilde saatler sonrası kendiliğinden düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Harici dil vs. eklediniz mi? Artı 0 Eksi
Vezirxtr dedi: Tüm yapabileceğim FN kombinasyonlarını denedim anlamadığım bir şekilde saatler sonrası kendiliğinden düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Harici dil vs. eklediniz mi?
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 7 Haziran 2021 #8 Klavyenin herhangi bir yazılımı var mı peki makro tarzında bir şey de olabilir. Artı 0 Eksi
NeutroNSB Kilopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik 7 Haziran 2021 #9 Belki temizlemek sorununuz çözebilir. Bahsettiğim klavyenin arasına kaçan çekirdek kabukları değil devre kartının üzerindeki oksitlenme olabilir. Artı 0 Eksi
Belki temizlemek sorununuz çözebilir. Bahsettiğim klavyenin arasına kaçan çekirdek kabukları değil devre kartının üzerindeki oksitlenme olabilir.
KS KS Vezirxtr Kilopat Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 159 7 Haziran 2021 #10 Yarst dedi: O tuşlar basılı kalmış olabilir belki hiç yaşamadım böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu önce de yaşamıştım içine baktım temizledim sorun yine aynıydı fakat bu sorun her oluştuğunda tuş kombinleri farklı çalışıyor. Artı 0 Eksi
Yarst dedi: O tuşlar basılı kalmış olabilir belki hiç yaşamadım böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu önce de yaşamıştım içine baktım temizledim sorun yine aynıydı fakat bu sorun her oluştuğunda tuş kombinleri farklı çalışıyor.