Klavye boyamak zararlı mı?

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
Leason LE201 diye bir klavyem var, bu klavyedeki W a s D ve yön tuşlarını yeşil yapmak istiyorum, hangi boya türü ile kalıcı bir şekilde yapabilirim? Ve bu işlem zararlı olur mu? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.

Oje ile yapabilirsiniz. Tuşları söküp yapmanız gerekiyor klavyeye bir zararı olmaz ancak daha sonra gözünüze hoş gelmeme ihtimali var. Ben W A S D pembeye boyadım sonraki gün yeni klavye siparişi verdim.

Oje ile yapabilirsiniz. Tuşları söküp yapmanız gerekiyor klavyeye bir zararı olmaz ancak daha sonra gözünüze hoş gelmeme ihtimali var. Ben W a s D pembeye boyadım sonraki gün yeni klavye siparişi verdim.

Düz siyahtan daha iyi gözükür bence, peki benim vucüduma zarar gelme ihtimali var mı?

Düz siyahtan daha iyi gözükür bence, peki benim vucüduma zarar gelme ihtimali var mı?

Oje kuruduktan sonra bulaşmıyor. Araba boyası gibi oluyor neredeyse. Ama boyarken dikkatli olun parmak izi falan kalırsa çok kötü durur. Kız kardeşiniz veya arkadaşınız varsa yardım alabilirsiniz. Ben kendim beceremeyince ablama yaptırmıştım. Hava alan bir yerde yapın tiner kokusu geliyor oje kuruyana kadar.

Ben ojeyle boyadım, üstüne de oje parlatıcı sürdüm pırıl pırıl şuan klavye.
Ama şöyle bir eksisi var, üzerinde pislik oluşuyor ve bunları kazımanız, düzenli olarak temizlemeniz gerekiyor. Tavsiye etmem, yakında aseton ile çıkartmayı düşünüyorum.

Kendine değil klavyeye sürecek. Oje kuruduktan sonra dokunmanın zararı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…