asoyunlar Centipat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 GTA 5 indirdim ve açtım ama tuşlar değişikti a harfi sol ok olmuş şu an zor yazıyorum oklar ile yazıyorum yardım edin. Son düzenleme: 17 Temmuz 2023
GTA 5 indirdim ve açtım ama tuşlar değişikti a harfi sol ok olmuş şu an zor yazıyorum oklar ile yazıyorum yardım edin.
Çözüm SEMIKAANCAKIR 17 Temmuz 2023 asoyunlar dedi: GTA 5 indirdim ve açtım ama tuşlar değişikti a harfi sol ok olmuş şu an zor yazıyorum oklar ile yazıyorum yardım edin. Genişletmek için tıkla... FN+W tuşuna basıp deneyin.
asoyunlar dedi: GTA 5 indirdim ve açtım ama tuşlar değişikti a harfi sol ok olmuş şu an zor yazıyorum oklar ile yazıyorum yardım edin. Genişletmek için tıkla... FN+W tuşuna basıp deneyin.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.462 Makaleler 2 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #2 asoyunlar dedi: GTA 5 indirdim ve açtım ama tuşlar değişikti a harfi sol ok olmuş şu an zor yazıyorum oklar ile yazıyorum yardım edin. Genişletmek için tıkla... FN+W tuşuna basıp deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
asoyunlar dedi: GTA 5 indirdim ve açtım ama tuşlar değişikti a harfi sol ok olmuş şu an zor yazıyorum oklar ile yazıyorum yardım edin. Genişletmek için tıkla... FN+W tuşuna basıp deneyin.
KS KS asoyunlar Centipat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #3 SEMIKAANCAKIR dedi: FN+W tuşuna basıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi