Klavye bozuldu

rashwennd

Centipat
Daha fazla  
Çorba içerken çorbanın birkaç damlası klavyeye geldi tuşun içerisine girdi zaten temizleyecektim klavyeyi tüm tuşları çıkarttım ıslak mendil ile sildim şimdi klavyemde ki hiçbir tuş çalışmıyor. W tuşuna basınca dosyalar falan açılıyor klavye kafayı yedi yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuşlarım basmayınca ben şeffaf filmdeki beyaz yolların hepsini yavaşça silgi ile temizlemiştim, düzelmişti. Arkadaşa da aynısını yaptık onunki de düzeldi. Klavyenin vidalarını sökün, içini açın ve tuşların altındaki şeffaf filmi çıkarın. Bir silgi alın ve özellikle siyah olan yerleri temizleyin, dikkat edin film kırılmasın. İşlem sonunda silgi çöplerini dikkatlice temizleyin.

Son düzenleme:
Çorba içerken çorbanın birkaç damlası klavyeye geldi tuşun içerisine girdi zaten temizleyecektim klavyeyi tüm tuşları çıkarttım ıslak mendil ile sildim şimdi klavyemde ki hiçbir tuş çalışmıyor. W tuşuna basınca dosyalar falan açılıyor klavye kafayı yedi yardım eder misiniz?
W'ye basınca dosya açılıyorsa muhtemelen klavye kısayollarından birine basmış olabilirsiniz. Bozulduğunu düşünmüyorum. Yeniden başlatmayı falan denediniz mi bana da olmuştu bi ara. Windows tuşu basılı kalmış olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı