Klavye bozuldu

purpleguy196

Femtopat
Daha fazla  
Harflere tıkladığım zaman ya başka bir uygulama açıyor ya da rastgele harfler çıkıyor ve kimi zamanda bilgisayarı kapatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam; harf, rakamların değişik karşılıklarının olması düzeltilebilirdi, sistem geri yükleme veya sistem dosyasındaki ilgili sistem dosyasının değişikliği veya takası ile bu mümkündü. Başka USB portlarında her ihtimali de gözeterek yine de bir deneyin. Ancak PC'nin direk kapanmasına neden olabilmesi onun içten çok ciddi bir donanım sorununun olduğunu ve bu klavyenin ciddi tamiri dışında ona veda etmeniz gerektiğini bize gösterir.

Bir ay kadar önce Lenovo markalı kablolu Mouse'um; masaüstü PC' de çalışma anlarında çalışan masaüstü sistemimi kilitledi ve masaüstü kilitlendiği için PC'nin kapanmasına (yeniden başlatılıp açıldığında yine kilitlemişti) neden oldu. PC donanımından çok fazla şüphelenmeyip sadece Mouse'u başka Mouse ile değiştirmemle bu sıkıntı sona ermişti. Neyse ki 2 - 3 adet 2. el o markadaki klavyeyi satın aldığımdan bozulanı bir kenara kaldırdım. Şu anda sağlam olan kablolu Lenovo Mouse ile çalışıyorum. Kolay gelsin.

Hocam farklı USB portlarınıda denedim ancak olmadı yine de çok teşekkür ederim sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…