aho4040 Femtopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #1 Laptop eski klavyem su teması olduğu için bozulmuştu ve tuşları basmıyordu zar zor biriktirdiğim parayla yeni klavye aldım ve taktım 1 saat çalıştı ve sonra 8 ve 9 sayısı basmadı sonra çoğu harf gitti saat 6 ağlıyorum çözümü olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2021
Laptop eski klavyem su teması olduğu için bozulmuştu ve tuşları basmıyordu zar zor biriktirdiğim parayla yeni klavye aldım ve taktım 1 saat çalıştı ve sonra 8 ve 9 sayısı basmadı sonra çoğu harf gitti saat 6 ağlıyorum çözümü olan var mı?
alperengalip Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 614 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2021 #2 Eğer laptopun kendi klavyesini aldıysanız soketini düzgün oturtmamış olabilirsiniz. Harici klavye aldıysanız garantisi var ise garantiye gönderin.
Eğer laptopun kendi klavyesini aldıysanız soketini düzgün oturtmamış olabilirsiniz. Harici klavye aldıysanız garantisi var ise garantiye gönderin.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 16 Ocak 2021 #3 İade edebilir veya garantiye gönderebilirsin. Kendin halletmek istersen şu video belki işine yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İade edebilir veya garantiye gönderebilirsin. Kendin halletmek istersen şu video belki işine yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
aho4040 Femtopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #4 Sorunu çözdüm dostlar temassızlık varmış.