mudo49 Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #1 Merhaba benim Logitech bir klavyem vardı arkadaşımın babası sinirlenip kalvyeyi arkadaşımın belinde kırmış yaptırdık ama düzelmedi. Nasıl düzeltebiliriz?
Merhaba benim Logitech bir klavyem vardı arkadaşımın babası sinirlenip kalvyeyi arkadaşımın belinde kırmış yaptırdık ama düzelmedi. Nasıl düzeltebiliriz?
ThePro Kilopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 369 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #2 Kafasında kırsaydı çalışırdı hocam belde temassızlık yapıyor.
mudo49 Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #3 ThePro dedi: Kafasında kırsaydı çalışırdı hocam belde temassızlık yapıyor. Genişletmek için tıkla... anladım hocam peki şimdi usta benim kafamda kırsaydı olur mu şimdi ?
ThePro dedi: Kafasında kırsaydı çalışırdı hocam belde temassızlık yapıyor. Genişletmek için tıkla... anladım hocam peki şimdi usta benim kafamda kırsaydı olur mu şimdi ?
ThePro Kilopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 369 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #4 mudo49 dedi: Anladım hocam peki şimdi usta benim kafamda kırsaydı olur mu şimdi? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam klavye arkadaşınıza tanımlanmış artık.
mudo49 dedi: Anladım hocam peki şimdi usta benim kafamda kırsaydı olur mu şimdi? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam klavye arkadaşınıza tanımlanmış artık.