Klavye çalışmıyor

Halo17

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, eve geldiğimde klavye çalışmıyordu. LED yanıyor ama tuşlar çalışmıyor kartın da durumu bu halde, sizce sorun nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağdaki üst üste 4 adet lehim noktasından en üsttekinin lehimi kopmuş gibi görünüyor oraya bir parça iletken koyarak deneyin. Eğer çalışırsa kendiniz yapabiliyorsanız lehimleyin. Ekipmanınız yoksa yarın bir elektronikçiye lehimletin. Fotoğraftan bunu çıkarabilirim.

Bendeki klavye de bu aralar, çalışmamak eğiliminde bazen boşluk virgül gibi hatalar yapabiliyorum, maruz görülsün.

İşaretliğim kısımdan bahsediyorum orada bir eksiklik var gibi.

Farklı USB portlarını da denemediyseniz, deneyin.

Boş hocam orası herhangi bir bağlantı yok ora da keşke olsa da yok
Yarın farklı bilgisayarda deniyeceğim bakalım

Aynı klavye bende de vardı. Frisby değil mi ? Benimki yumruk atınca bozuldu iç mekanizması tamamen hasarsız gözüküyordu 4 kere parçalara ayırıp tekrar birleştirdim salak ışıklar çalışıyordu hatta renkte değiştiriyordu ama yazmıyordu. Eğer yumruk atmasam ve öyle bozulmuş olsaydı senin duruma da bakarak bunlarda kendini öldürme komutu var diyebilirdim belki. Bilgisayarcıya götürdüm uğraşmaya değmez dedi. Bence haklıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…