Klavye Caps Lock'a basınca Z tuşuna basıyor

RetR0_Z

Decapat
Selamlar dostlarım ben dün Rampage rapıdo Plus klavyesinden aldım ve klavyeyi test etmek istedim ama Caps Lock tuşuna bastığımda Z tuşuna basıyordu Z'ye bastığımda da Caps Lock basıyor bunu çözmenin yolunu biliyor musunuz?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Selamlar dostlarım ben dün Rampage rapıdo Plus klavyesinden aldım ve klavyeyi test etmek istedim ama Caps Lock tuşuna bastığımda Z tuşuna basıyordu Z'ye bastığımda da Caps Lock basıyor bunu çözmenin yolunu biliyor musunuz?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Yazılımsal olabilir. Klavyenin RGB sini falan kontrol etmek için indirdiğiniz bir uygulama var mı? Varsa ordaki ayarlara bakabilirsiniz. Tuşları ayarlamak için.

Yazılımsal olabilir. Klavyenin RGB'sini falan kontrol etmek için indirdiğiniz bir uygulama var mı? Varsa oradaki ayarlara bakabilirsiniz. Tuşları ayarlamak için.

Maalesef sanırım yok.
Yazılımsal olabilir. Klavyenin RGB'sini falan kontrol etmek için indirdiğiniz bir uygulama var mı? Varsa oradaki ayarlara bakabilirsiniz. Tuşları ayarlamak için.

Efenim cevabınız için teşekkürler klavye kendi kendine çözüldü ve şok oldum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı