Klavye çekmeceliği kullanılır mı?

Gamer_06

Centipat
Daha fazla  
Sizce klavye çekmeceliği kullanılır mı? Sadece merak ediyorum ayrıca kendim için de öneri bekliyorum.

Sizce klavye çekmeceliği kullanılır mı? Sadece merak ediyorum ayrıca kendim için de öneri bekliyorum.

Rekabetçi oyunlar için dikkat dağıtıcı olabilir. Gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ama eğer Minecraft gibi, ETS 2 gibi chill oyunlar oynuyorsanız iyidir.

Mümkünse hayır, bence kullanılmaz.
Tabii kişiye göre değişir bu.

Rekabetçi oyunlar için dikkat dağıtıcı olabilir. Gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ama eğer Minecraft gibi, ETS 2 gibi chill oyunlar oynuyorsanız iyidir.

Hocam ben günde en az 6 saat Valorant oynuyorum ve klavyeyi altta tutuyorum gerçekten rahatsız ediyor ama rekabetçi oyun oynarken bir yandanda canım sıkılınca content Manager ETS 2 Pro Soccer Online ranch Simulator gibi oyunlar oynuyorum ama daha çok Valorant oynuyorum.

Mümkünse hayır, bence kullanılmaz.
Tabii kişiye göre değişir bu.

Bende kullanılmaz diye düşünüyorum ama kurarken annem biraz üsteledi ve oraya koymamı söyledi bende kırmamak için koydum.

Bu tamamı ile kişisel kullanıma göre değişkenlik gösterir. Rekabetçi oyunlarda zora sokacağına inanıyorum.

Sağ olun hocam cevabınız için teşekkürler bende Valorant'ta gerçekten zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…