Klavye çift basıyor ve bazı tuşlara bazen basmıyor

NorinRadd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenova ideapad gaming 3
ryzen 5 7535hs
rtx 2050
2x8 gb ram 4800 mhz ddr5
Meslek
organizatör
Klavyemde bazı tuşlar bazen basmıyor. W ve Shift tuşları bazen basmıyor ve bazı tuşlar çift basıyor. Bu durum en çok s tuşunda yaşanıyor. Ne yapmalıyım?

Mekanik klavye ise Switch'lerden sipariş edip lehim yapabilirsin veya teknik servise garanti dışında ise ücret karşılığında yaptırabilirsin.

Mekanik klavyeler zamanla bu şekilde bozuluyor.

Herhangi bir teknik servis yapar mı? Çünkü Amazon'dan yurt dışı olarak almıştım.

Klavye markasına göre değişiyor. Garantin bittiyse zaten ücreti ödeyeceksin, garantin varsa bu ülkeyi kapsamıyor olabilir.

Logitech için penta servis bakıyordu en son.

Garantisi yok. Para verip yaptırabileceğim yer var mı?

Garantisi yok. Para verip yaptırabileceğim yer var mı?
Altı üstü lehim işi ama güvenilebilecek bir yere vermekte fayda vardır. Ben yerinde olsam klavyenin yetkili servislerine bakarım telefon ile durumu anlatıp yapıp yapamadıklarını sorarım

Logitech G810 Orion klavyem vardı, çok sevdiğim için yaptırmaya Penta Teknik Servise vermiştim sorun çıkmamıştı. Ama bir fiyat vermek için önce onlara kargolanması gerekiyor incelendikten sonra sana fiyat ile dönüş yapıyorlar onayına göre tamire başlıyorlar yada geri kargoluyorlar.

Altı üstü lehim işi ama güvenilebilecek bir yere vermekte fayda vardır. Ben yerinde olsam klavyenin yetkili servislerine bakarım telefon ile durumu anlatıp yapıp yapamadıklarını sorarım.

Logitech G810 Orion klavyem vardı, çok sevdiğim için yaptırmaya penta teknik servise vermiştim sorun çıkmamıştı. Ama bir fiyat vermek için önce onlara kargolanması gerekiyor incelendikten sonra sana fiyat ile dönüş yapıyorlar onayına göre tamire başlıyorlar ya da geri kargoluyorlar.

Penta teknik servise gönderebilir miyim sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı