Klavye çift basıyor

SeidEhmedovv

Decapat
Daha fazla  
AC Black Flag oynuyorum yürüyemiyorum bile. 2 klavyede de aynı sorun var. Ne yapacağım?

Klavye nedir? Fn+Q kombinasyonunu deneyin.

Windows'un dokunmatik klavyesini kullandığında, normal mi yazıyor?
Benim tahminim bir iyi birde kötü ihtimal var. İyi ihtimal klavye tuşlarını çıkartıp güzelce temizlemek Kötü ihtimal klavyenin devre kartında sorun var.
Klavyen USB klavye ise başka bir bilgisayara takıp denedin mi?

Mekanik ise Switch bozulmuştur, benim klavyemde öyle. Söküp 2-3 ufak lehimleme ile değiştirilebiliyor. Mekanik değilse bilemiyorum.

Mekanik ise Switch bozulmuştur, benim klavyemde öyle. Söküp 2-3 ufak lehimleme ile değiştirilebiliyor. Mekanik değilse bilemiyorum.

Değil

Normal yaziyor. İki klavyede mi bozuk?

Marka model nedir ? Garantisi devam ediyor mu ?

AC Black Flag oynuyorum yürüyemiyorum bile. 2 klavyede de aynı sorun var. Ne yapacağım?
bendede bu sorun vardı klavye değiştirdim ram page oyuncu klavyesi aldım seninkide bendeki gibi eski tiptir ondan su falan karışıyor çift basabiliyor

Sorun klavyemde değil eminim buna. 3 tane denedim klavye olmuyor.

Yazılımsal olduğunu sanmıyorum, gene de kontrol etmek için bir USB belleğe taşınabilir bir işletim sistemi kurup oradan boot edin. USB'den çalışan sistemde de aynı sorunu yaparsa muhtemelen sorununuz donanımsaldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…