Klavye çınlıyor

risterr1

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir klavye aldım ve bir süre sonra fark ettim ki klavye çınlıyor normal tuşlar kulaklık olmayınca duyuluyor ama space tuşu ardından backspace "silme" tuşu çınlama yapıyor YouTube'da insanlar gres yağı sürün diyorlar. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

İade etmelisin.

İade edin arkadaşın da dediği gibi.
Varsa bildiğiniz yöntem soylerseniz sevinirim

Hayır düzgün bir ürün alırsan yapmayacak.
Aldığım ürün 700 TL bandinda o fiyat bandinda olan tüm klavyeler çınlama yapıyor 2500 liralık klavyelerde bile bazılarında var o 4000 lira gibi sağlam bir para bayılmak gerekiyor

Aldığım ürün 700 TL bandinda o fiyat bandinda olan tüm klavyeler çınlama yapıyor 2500 liralık klavyelerde bile bazılarında var o 4000 lira gibi sağlam bir para bayılmak gerekiyor

2500TL ne alaka? 1000TL üstü çoğu üründe çınlama sorunu yok. Neyse, böyle bir ürüne ölü yatırım yapmak size kalmış.

2500TL ne alaka? 1000TL üstü çoğu üründe çınlama sorunu yok. Neyse, böyle bir ürüne ölü yatırım yapmak size kalmış.
Dostum ben 1000 lira veremem maddi durumum buna el vermiyor o yuzden yapabilicek çok bişim yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…