semihkarayel Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar klavyenin bazı renk modlarında mikrofonumda cızırtı oluşuyor, aynı şekil renkgini ayarlarken de mesela kırmızıda cızırtı olmuyor morda oluyor. Sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2021
Arkadaşlar klavyenin bazı renk modlarında mikrofonumda cızırtı oluşuyor, aynı şekil renkgini ayarlarken de mesela kırmızıda cızırtı olmuyor morda oluyor. Sorun nedir?
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #2 Klavye ile bağlantısını hala anlamadım, HD Audio sürücüleri güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS semihkarayel Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #3 Kaleo dedi: Klavye ile bağlantısını hala anlamadım, HD Audio sürücüleri güncel mi? Genişletmek için tıkla... mikrafonda bu aygıtı dinledeyken yani kendi sesimi duyarken duyabiliyorum sesi hatta ışığın parlaklığını azaltırkende cızırtı azalıyor, evet güncel Artı 0 Eksi
Kaleo dedi: Klavye ile bağlantısını hala anlamadım, HD Audio sürücüleri güncel mi? Genişletmek için tıkla... mikrafonda bu aygıtı dinledeyken yani kendi sesimi duyarken duyabiliyorum sesi hatta ışığın parlaklığını azaltırkende cızırtı azalıyor, evet güncel
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.030 Makaleler 2 Çözümler 15 20 Nisan 2021 #4 semihkarayel dedi: mikrafonda bu aygıtı dinledeyken yani kendi sesimi duyarken duyabiliyorum sesi hatta ışığın parlaklığını azaltırkende cızırtı azalıyor, evet güncel Genişletmek için tıkla... İlginç olay, daha önce hiç duymadım Artı 0 Eksi
semihkarayel dedi: mikrafonda bu aygıtı dinledeyken yani kendi sesimi duyarken duyabiliyorum sesi hatta ışığın parlaklığını azaltırkende cızırtı azalıyor, evet güncel Genişletmek için tıkla... İlginç olay, daha önce hiç duymadım
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #5 Dediğiniz sorun yaratan renkler açık iken bu siteden sesinizi kaydedip dinler misiniz? Online Video Kaydedici - Mikrofondan Ses Kaydet online-voice-recorder.com Artı 0 Eksi
Dediğiniz sorun yaratan renkler açık iken bu siteden sesinizi kaydedip dinler misiniz? Online Video Kaydedici - Mikrofondan Ses Kaydet online-voice-recorder.com
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #6 Garip. Bende de önceden hoparlör kullanırken mouse'u oynattıkça cızırtı geliyordu. Artı 0 Eksi
KS KS semihkarayel Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #7 Kaleo dedi: Dediğiniz sorun yaratan renkler açık iken bu siteden sesinizi kaydedip dinler misiniz? Online Video Kaydedici - Mikrofondan Ses Kaydet online-voice-recorder.com Genişletmek için tıkla... malesef aynı klavyemden olan bir problem olabilir, çözümü yok gibi ama sebebını merak edıyorum Artı 0 Eksi
Kaleo dedi: Dediğiniz sorun yaratan renkler açık iken bu siteden sesinizi kaydedip dinler misiniz? Online Video Kaydedici - Mikrofondan Ses Kaydet online-voice-recorder.com Genişletmek için tıkla... malesef aynı klavyemden olan bir problem olabilir, çözümü yok gibi ama sebebını merak edıyorum
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #8 Mikrofon ayarlarını biraz kurcalayarak çözüme kavuşturmayı deneyebilirsiniz, ses efekti ayarları vb. Bunun dışında pek anlam veremedim. Artı 0 Eksi
Mikrofon ayarlarını biraz kurcalayarak çözüme kavuşturmayı deneyebilirsiniz, ses efekti ayarları vb. Bunun dışında pek anlam veremedim.
KS KS semihkarayel Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #9 Kaleo dedi: Mikrofon ayarlarını biraz kurcalayarak çözüme kavuşturmayı deneyebilirsiniz, ses efekti ayarları vb. Bunun dışında pek anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Artı 0 Eksi
Kaleo dedi: Mikrofon ayarlarını biraz kurcalayarak çözüme kavuşturmayı deneyebilirsiniz, ses efekti ayarları vb. Bunun dışında pek anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... teşekkürler