Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.161 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar kablolar şahsen gereksiz pahalı fakat çok da güzel duruyor bunu en ucuz nerede bulurum? Temu'da 401 TL'ye buldum vergiler ile iyi mi?
Arkadaşlar kablolar şahsen gereksiz pahalı fakat çok da güzel duruyor bunu en ucuz nerede bulurum? Temu'da 401 TL'ye buldum vergiler ile iyi mi?
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.280 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Mayıs 2025 #2 Lskow dedi: Eki Görüntüle 2498120 Arkadaşlar kablolar şahsen gereksiz pahalı fakat çok da güzel duruyor bunu en ucuz nerede bulurum? Temu'da 401 TL'ye buldum vergiler ile iyi mi? Genişletmek için tıkla... Dün aliexpress' te yeni hesapta vergiyle beraber 6 dolara görmüştüm ama kalitesi konusunda fikrim yok, yorumlar genel olarak iyiydi. Zaten bu tarz sitelerde satılanların kalite olarak çok farkı olduğunu sanmıyorum.
Lskow dedi: Eki Görüntüle 2498120 Arkadaşlar kablolar şahsen gereksiz pahalı fakat çok da güzel duruyor bunu en ucuz nerede bulurum? Temu'da 401 TL'ye buldum vergiler ile iyi mi? Genişletmek için tıkla... Dün aliexpress' te yeni hesapta vergiyle beraber 6 dolara görmüştüm ama kalitesi konusunda fikrim yok, yorumlar genel olarak iyiydi. Zaten bu tarz sitelerde satılanların kalite olarak çok farkı olduğunu sanmıyorum.
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.354 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #3 Lskow dedi: Eki Görüntüle 2498120 Arkadaşlar kablolar şahsen gereksiz pahalı fakat çok da güzel duruyor bunu en ucuz nerede bulurum? Temu'da 401 TL'ye buldum vergiler ile iyi mi? Genişletmek için tıkla... Temu veya Wraith TR'de. Temu'da alacağının hepsi okadar da kaliteli olmayabiliyor ona dikkat etmek lazım.
Lskow dedi: Eki Görüntüle 2498120 Arkadaşlar kablolar şahsen gereksiz pahalı fakat çok da güzel duruyor bunu en ucuz nerede bulurum? Temu'da 401 TL'ye buldum vergiler ile iyi mi? Genişletmek için tıkla... Temu veya Wraith TR'de. Temu'da alacağının hepsi okadar da kaliteli olmayabiliyor ona dikkat etmek lazım.