Klavye Çok Hızlı Yazıp Siliyor

Makaleler
21
Daha fazla  
Öncelikle ayarları hiç kurcalamadığımı söyleyeyim. Nedenini anlamadığım bir şekilde klavyem basılı tuttuğumda çok hızlı yazıp siliyor. Örneğin bir şeyi yanlış yazdım ve silmek istiyorum, backspace tuşuna basılı tuttuğumda ben 2-3 harf silmek isterken neredeyse cümlenin yarısını siliyor. Aynı şekilde bir tuşa basılı tuttuğumda yine çok hızlı yazıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Denetim masası üzerindeki ayarlar etki etmedi.

Öncelikle ayarları hiç kurcalamadığımı söyleyeyim. Nedenini anlamadığım bir şekilde klavyem basılı tuttuğumda çok hızlı yazıp siliyor. Örneğin bir şeyi yanlış yazdım ve silmek istiyorum, backspace tuşuna basılı tuttuğumda ben 2-3 harf silmek isterken neredeyse cümlenin yarısını siliyor. Aynı şekilde bir tuşa basılı tuttuğumda yine çok hızlı yazıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Denetim masası üzerindeki ayarlar etki etmedi.
Aynı hatayı bende yaşıyorum Windows 10'da hemen basıp çekmem gerekiyor. En son Minecraft Regedit indirdim ondan olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı