B BloodPolo Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Resimdeki tozu boş verin. Klavyeyi bayağıdır kullanamıyorum. CTRL tuşu yüzünden, CTRL'nin içinde ki mavi şey resimdeki yerde sıkıştı, çıkaramıyorum. Dosya Ekleri klavye.jpg 159,3 KB · Görüntüleme: 156
Resimdeki tozu boş verin. Klavyeyi bayağıdır kullanamıyorum. CTRL tuşu yüzünden, CTRL'nin içinde ki mavi şey resimdeki yerde sıkıştı, çıkaramıyorum.
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #2 Klavyeyi ters çevir masaya kırılmayacak şekilde vur. Tozlar duman bulutu oluşturabileceği için gaz maskesi tavsiyemdir.
Klavyeyi ters çevir masaya kırılmayacak şekilde vur. Tozlar duman bulutu oluşturabileceği için gaz maskesi tavsiyemdir.
elifzey Picopat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 205 17 Kasım 2023 #3 Klavye güzelmiş markası nedir acaba?
TurboxFanClub Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 17 Kasım 2023 #4 BloodPolo dedi: Resimdeki tozu boş verin. Klavyeyi bayağıdır kullanamıyorum. CTRL tuşu yüzünden, CTRL'nin içinde ki mavi şey resimdeki yerde sıkıştı, çıkaramıyorum. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi temizledikten sonra fotoğrafını tekrar çekip atabilir misiniz? Göremiyorum da.
BloodPolo dedi: Resimdeki tozu boş verin. Klavyeyi bayağıdır kullanamıyorum. CTRL tuşu yüzünden, CTRL'nin içinde ki mavi şey resimdeki yerde sıkıştı, çıkaramıyorum. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi temizledikten sonra fotoğrafını tekrar çekip atabilir misiniz? Göremiyorum da.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 2.998 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #5 BloodPolo dedi: Resimdeki tozu boş verin. Klavyeyi bayağıdır kullanamıyorum. CTRL tuşu yüzünden, CTRL'nin içinde ki mavi şey resimdeki yerde sıkıştı, çıkaramıyorum. Genişletmek için tıkla... Antikacıya satıp yeni bir klavye alabilirsiniz.
BloodPolo dedi: Resimdeki tozu boş verin. Klavyeyi bayağıdır kullanamıyorum. CTRL tuşu yüzünden, CTRL'nin içinde ki mavi şey resimdeki yerde sıkıştı, çıkaramıyorum. Genişletmek için tıkla... Antikacıya satıp yeni bir klavye alabilirsiniz.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.890 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 17 Kasım 2023 #6 BloodPolo dedi: Resimdeki tozu boş verin. Klavyeyi bayağıdır kullanamıyorum. CTRL tuşu yüzünden, CTRL'nin içinde ki mavi şey resimdeki yerde sıkıştı, çıkaramıyorum. Genişletmek için tıkla... Tuş pislikten intihar etmiş olabilir mi?
BloodPolo dedi: Resimdeki tozu boş verin. Klavyeyi bayağıdır kullanamıyorum. CTRL tuşu yüzünden, CTRL'nin içinde ki mavi şey resimdeki yerde sıkıştı, çıkaramıyorum. Genişletmek için tıkla... Tuş pislikten intihar etmiş olabilir mi?
Philippe Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 487 Çözümler 7 17 Kasım 2023 #7 BloodPolo dedi: Resimdeki tozu boş verin. Klavyeyi bayağıdır kullanamıyorum. CTRL tuşu yüzünden, CTRL'nin içinde ki mavi şey resimdeki yerde sıkıştı, çıkaramıyorum. Genişletmek için tıkla... Cımbızla yavaş yavaş yukarı çekmeyi dener misiniz?
BloodPolo dedi: Resimdeki tozu boş verin. Klavyeyi bayağıdır kullanamıyorum. CTRL tuşu yüzünden, CTRL'nin içinde ki mavi şey resimdeki yerde sıkıştı, çıkaramıyorum. Genişletmek için tıkla... Cımbızla yavaş yavaş yukarı çekmeyi dener misiniz?
elifzey Picopat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 205 17 Kasım 2023 #8 HOCAM marka adını söyler misiniz ya rica etsem
B BloodPolo Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #9 Yağızımsı dedi: Klavyeyi ters çevir masaya kırılmayacak şekilde vur. Tozlar duman bulutu oluşturabileceği için gaz maskesi tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Hocam CTRL yüzünden kullanmayı bırakmıştım üstü açik şekilde o yüzden böyle oldu. D elifzey dedi: Klavye güzelmiş markası nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Warlock compact Game Power blue Switch. Philippe dedi: Cımbızla yavaş yavaş yukarı çekmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi araştirdim bunlar lehimliymiş galiba o yüzden lehim makinesi ile çikiyormuş.
Yağızımsı dedi: Klavyeyi ters çevir masaya kırılmayacak şekilde vur. Tozlar duman bulutu oluşturabileceği için gaz maskesi tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Hocam CTRL yüzünden kullanmayı bırakmıştım üstü açik şekilde o yüzden böyle oldu. D elifzey dedi: Klavye güzelmiş markası nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Warlock compact Game Power blue Switch. Philippe dedi: Cımbızla yavaş yavaş yukarı çekmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi araştirdim bunlar lehimliymiş galiba o yüzden lehim makinesi ile çikiyormuş.
Philippe Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 487 Çözümler 7 18 Kasım 2023 #10 BloodPolo dedi: Hocam CTRL yüzünden kullanmayı bırakmıştım üstü açik şekilde o yüzden böyle oldu. D Warlock compact Game Power blue Switch. Şimdi araştirdim bunlar lehimliymiş galiba o yüzden lehim makinesi ile çikiyormuş. Genişletmek için tıkla... Lehim için belki elektrikçilerde vardır yapan sorarak bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
BloodPolo dedi: Hocam CTRL yüzünden kullanmayı bırakmıştım üstü açik şekilde o yüzden böyle oldu. D Warlock compact Game Power blue Switch. Şimdi araştirdim bunlar lehimliymiş galiba o yüzden lehim makinesi ile çikiyormuş. Genişletmek için tıkla... Lehim için belki elektrikçilerde vardır yapan sorarak bulabilirsiniz diye düşünüyorum.