kiravlr Picopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 Öncelikle merhaba klavyemde CTRL tuşum üfleyince 10 saniye falan çalışıyor fakat 10 saniye sonra geri bozulmaya başlıyor bunu çözebileceğim yöntem var mıdır?
Öncelikle merhaba klavyemde CTRL tuşum üfleyince 10 saniye falan çalışıyor fakat 10 saniye sonra geri bozulmaya başlıyor bunu çözebileceğim yöntem var mıdır?
K kaan6789 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #2 Toz olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS kiravlr Picopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #3 kaan6789 dedi: Toz olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Klavyemi sildiğim an olmuştu ve her tarafı aynı derece sildim sadece CTRL bozuldu. Artı 0 Eksi
kaan6789 dedi: Toz olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Klavyemi sildiğim an olmuştu ve her tarafı aynı derece sildim sadece CTRL bozuldu.
Roseus Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 5 30 Haziran 2024 #4 tuşu çıkarıp kulak temizleme çubuğuna kolonya döküp silmeyi deneyin. Belki şekerli bir şey dökülmüştür. Artı 0 Eksi
tuşu çıkarıp kulak temizleme çubuğuna kolonya döküp silmeyi deneyin. Belki şekerli bir şey dökülmüştür.
KS KS kiravlr Picopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #5 Roseus dedi: Tuşu çıkarıp kulak temizleme çubuğuna kolonya döküp silmeyi deneyin. Belki şekerli bir şey dökülmüştür. Genişletmek için tıkla... Klavyemi temizledikten sonra oldu o yüzden sanmıyorum düzeliceğini ama denerim. Roseus dedi: Tuşu çıkarıp kulak temizleme çubuğuna kolonya döküp silmeyi deneyin. Belki şekerli bir şey dökülmüştür. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım ama gene değişen bir şey yok gene ufleyince duzeliyor ama 10 saniye sonra geri bozuluyor. Son düzenleme: 2 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Roseus dedi: Tuşu çıkarıp kulak temizleme çubuğuna kolonya döküp silmeyi deneyin. Belki şekerli bir şey dökülmüştür. Genişletmek için tıkla... Klavyemi temizledikten sonra oldu o yüzden sanmıyorum düzeliceğini ama denerim. Roseus dedi: Tuşu çıkarıp kulak temizleme çubuğuna kolonya döküp silmeyi deneyin. Belki şekerli bir şey dökülmüştür. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım ama gene değişen bir şey yok gene ufleyince duzeliyor ama 10 saniye sonra geri bozuluyor.
Roseus Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 5 3 Temmuz 2024 #6 kiravlr dedi: Klavyemi temizledikten sonra oldu o yüzden sanmıyorum düzeliceğini ama denerim. Hocam yaptım ama gene değişen bir şey yok gene ufleyince duzeliyor ama 10 saniye sonra geri bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Benim de eski klavyem öyleydi ne yaptığımı hatırlamıyorum sonra zaten yeni klavyeye geçtim. Artı 0 Eksi
kiravlr dedi: Klavyemi temizledikten sonra oldu o yüzden sanmıyorum düzeliceğini ama denerim. Hocam yaptım ama gene değişen bir şey yok gene ufleyince duzeliyor ama 10 saniye sonra geri bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Benim de eski klavyem öyleydi ne yaptığımı hatırlamıyorum sonra zaten yeni klavyeye geçtim.