lskenderBüyük Decapat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #1 Selamlar, klavyem dün garip bir şekilde CTRL tuşuna basınca Caps Lock açmaya başladı, CTRL tuşunun hiçbir işlevini kullanamıyorum farklı klavyede denedim onda da CTRL'ye basınca hiçbir yanıt vermiyor, sorunun çözümü için destekleriniz bekliyorum.
Selamlar, klavyem dün garip bir şekilde CTRL tuşuna basınca Caps Lock açmaya başladı, CTRL tuşunun hiçbir işlevini kullanamıyorum farklı klavyede denedim onda da CTRL'ye basınca hiçbir yanıt vermiyor, sorunun çözümü için destekleriniz bekliyorum.
KaanArsln Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #2 Sfc/Scannow dene. CMD yönetici olarak açarak bu komutu yaz.
lskenderBüyük Decapat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #3 KaanArsln dedi: Sfc/Scannow dene. CMD yönetici olarak açarak bu komutu yaz. Genişletmek için tıkla... Denedim, işe yaramıyor.
KaanArsln dedi: Sfc/Scannow dene. CMD yönetici olarak açarak bu komutu yaz. Genişletmek için tıkla... Denedim, işe yaramıyor.