Kayzear Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 326 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #1 Klavyede sol CTRL tuşuna basınca Shift oluyor. Ve bazen Caps Lock kendi kendine açılıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Klavyede sol CTRL tuşuna basınca Shift oluyor. Ve bazen Caps Lock kendi kendine açılıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 6 Nisan 2025 #2 Sıvı teması oldu mu? Sıvı teması olunca bu durumla karşılaşılabiliyor.
Kayzear Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 326 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #3 Ben10Ultimate dedi: Sıvı teması oldu mu? Sıvı teması olunca bu durumla karşılaşılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır olmadı.
Ben10Ultimate dedi: Sıvı teması oldu mu? Sıvı teması olunca bu durumla karşılaşılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır olmadı.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 8 Nisan 2025 #4 Kayzear dedi: Klavyede sol CTRL tuşuna basınca Shift oluyor. Ve bazen Caps Lock kendi kendine açılıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Darbe yemiş klavye. Ya da klavye markasını bilmiyorum hassasiyetini çok arttırmışsınız CTRL'ye basınca Shift'e bastığını sanıyor
Kayzear dedi: Klavyede sol CTRL tuşuna basınca Shift oluyor. Ve bazen Caps Lock kendi kendine açılıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Darbe yemiş klavye. Ya da klavye markasını bilmiyorum hassasiyetini çok arttırmışsınız CTRL'ye basınca Shift'e bastığını sanıyor