Bir oyun oynarken yanlışlıkla ALT ve SHIFT tuşlarına aynı anda basıyor olabilirsiniz. Mesela CS:GO'da bazı hareket tuşları bu tuşlardan bazıları ve ben oynarken yanlışlıkla klavyeyi İngilizce'ye alıyordum.Merhaba arkadaşlar. Dün PC'me format attım ve yanlışlıkla TUR F klavye düzenini seçmişim, sonra bunu düzelttim ama kendi kendine yine TUR F düzenine dönüyor. Bu neden kaynaklanıyor? Nasıl çözebilirim?
Hocam kurulumu yaparken neyi sectiyseniz her Windows acilisinda otomatik olarak o seciliyor. Ayarlardan o giris dilini kaldirmaniz lazim. Ben de TR ve ENG kullaniyorum, ilk TR sectigim icin her actigimda TR secili oluyor.Merhaba arkadaşlar. Dün PC'me format attım ve yanlışlıkla TUR F klavye düzenini seçmişim, sonra bunu düzelttim ama kendi kendine yine TUR F düzenine dönüyor. Bu neden kaynaklanıyor? Nasıl çözebilirim?
Hocam kurulumu yaparken neyi sectiyseniz her Windows acilisinda otomatik olarak o seciliyor. Ayarlardan o giris dilini kaldirmaniz lazim. Ben de TR ve eng kullanıyorum, ilk TR sectigim için her actigimda TR secili oluyor.
Bu arada kisayolu alt+Shift tuslari, haberiniz olsun. Yanlislikla basiyor olabilirsiniz.
Ayarlardan klavye düzeninden Türkçe dışında diğer dilleri kaldırın.Hocam peki bu alt+Shift olayını kapatabilme olayımız var mı CS:GO'da çok can sıkıcı oluyor.
Evet, var. Bu sekilde degistirebilirsiniz.Hocam peki bu alt+Shift olayını kapatabilme olayımız var mı CS:GO'da çok can sıkıcı oluyor.
Evet, var. Bu sekilde degistirebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.