KunRois Kilopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 675 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Tek bir USB ile hem klavyeyi hem de fareyi bağlayabileceğim kablosuz bir set önerir misiniz? Fiyat 1500 TL'den fazla olmazsa iyi olur. Genel olarak hikayeli Single oyunlar oynuyorum. Valorant CS tarzı şeylerle pek alakam yok. Bir de mümkünse numpad olsun istiyorum ona alıştığım için. Önerilere açığım teşekkürler
Tek bir USB ile hem klavyeyi hem de fareyi bağlayabileceğim kablosuz bir set önerir misiniz? Fiyat 1500 TL'den fazla olmazsa iyi olur. Genel olarak hikayeli Single oyunlar oynuyorum. Valorant CS tarzı şeylerle pek alakam yok. Bir de mümkünse numpad olsun istiyorum ona alıştığım için. Önerilere açığım teşekkürler
ErsenDeniz Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 13 Temmuz 2024 #2 İyi günler hocam aklında nasıl bir set var RGB'li falan mı yoksa ofis tarzı bir şeyler mi?
KunRois Kilopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 675 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #3 ErsenDeniz dedi: İyi günler hocam aklında nasıl bir set var RGB'li falan mı yoksa ofis tarzı bir şeyler mi? Genişletmek için tıkla... RGB daha güzel duruyor tabi ama hiç fark etmez. Her türlü öneriye açığım. Yeter ki 2 ayda bozulmasın uzun süre götürsün beni.
ErsenDeniz dedi: İyi günler hocam aklında nasıl bir set var RGB'li falan mı yoksa ofis tarzı bir şeyler mi? Genişletmek için tıkla... RGB daha güzel duruyor tabi ama hiç fark etmez. Her türlü öneriye açığım. Yeter ki 2 ayda bozulmasın uzun süre götürsün beni.