Klavye farklı tuşlara basıyor

manirery

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamlar. Klavyem eve geldiğimde farklı tuşlara basıyordu. "2" tuşuna bastığımda 6 çıkıyor gibisinden. Çift basma gibi bir sorunum yok. Sadece üstteki sayı tuşlarının yeri karışmış. Klavyede NumLock'ta bulunmamakta. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benim klavyede de böyle bir sorun oluştu, çözümünü bulamadım. Sanırım klavyede bulunan mikroişlemci bozulmuş bundan dolayı böyle yapıyor. Başka klavye taktığımda sorun olmuyor.

Benim klavyede de böyle bir sorun oluştu, çözümünü bulamadım. Sanırım klavyede bulunan mikroişlemci bozulmuş bundan dolayı böyle yapıyor. Başka klavye taktığımda sorun olmuyor.
Kardeşim oyun oynarken driverinde olmadığı halde tuşları değiştirmeyi başarmış. Driver klasöründeki reset programını çalıştırınca halloldu.

Aynı sorunu birkaç aydır ben de yaşıyorum, Armoury Crate programından tuş ayarlarını varsayılana sıfırlamadan da düzelmiyor. Fakat bir süre sonra yeniden ortaya çıkıyor. Klavyem ASUS ROG Strix Scope TKL Deluxe. Sizin de ASUS marka mı? @manirery @293735

Yok hocam redragon dark avenger kullanıyorum.

Kardeşim oyun oynarken driverinde olmadığı halde tuşları değiştirmeyi başarmış. Driver klasöründeki reset programını çalıştırınca halloldu.

Anladım, benim klavye eski bir membrane klavyeydi. Benimki bozuktu. Düzeltebildiyseniz güzel.
Bu arada klavyeden memnun musunuz ?

Markasını hatırlamıyorum attım, ama ASUS değildi. Membrane bir klavyeydi.

Driver klasöründeki reset programını çalıştırınca halloldu.
Ben de programdan tuş ayarlarını varsayılana sıfırlıyorum fakat birkaç gün sonra yine ortaya çıkıyor. Umarım sizde de öyle olmaz. Klavye çok sık güncelleme alıyor gerçeği, ASUS bozmuştur Armoury Crate programı da ayrı sorunlu...

Anladım, benim klavye eski bir membrane klavyeydi. Benimki bozuktu. Düzeltebildiyseniz güzel.
Bu arada klavyeden memnun musunuz ?
İlk mekanik deneyimim, gayet memnunum hocam. 2 sorunu var, üstteki sayı tuşlarına az ışık vuruyor ve bütün klavyeden yay sesi duyabiliyorsunuz. Kulaklık taktığım için pek farketmesem de azımsanmayacak bi yay sesi var klavyede. Onun dışında memnunum.

Tam olarak nasıl yaptın anlatır mısın bende de benzer bir problem var Z tuşuna bastığımda 4 tane tuşu algılıyor ve bazı tuşlar scroll lock Caps Lock NumLock tuşlarına ışığına basılı tutunca çalışıyor

Cezalandırdım 2-3 hafta kullanmadım. Şaka bi yana 2-3 hafta ciddi anlamda dolapta bekledi, sonrasında düzeldi. Aynı sorun tekrarlayınca 1 ay civarı tekrar kullanmadan beklettim ve yine düzeldi garip şekilde. Net bi çözüm bulabilmiş değilim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…