BuminKaghan Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 65 30 Nisan 2018 #1 Dizüstü bilgisayarımın klavyesinde space tuşu bozuldu. Sadece çok sert basınca algılıyor... Ben bu tuşun görevini seçtiğim farklı bir tuşa aktarabilir miyim? Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2018
Dizüstü bilgisayarımın klavyesinde space tuşu bozuldu. Sadece çok sert basınca algılıyor... Ben bu tuşun görevini seçtiğim farklı bir tuşa aktarabilir miyim? Nasıl yapabilirim?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 30 Nisan 2018 #2 Şuraya bakarak yapabilirsiniz. Nasıl Yapılır: Klavye Tuşlarını Yeniden Atama | Microsoft Aksesuarları Artı 0 Eksi
Şuraya bakarak yapabilirsiniz. Nasıl Yapılır: Klavye Tuşlarını Yeniden Atama | Microsoft Aksesuarları
KS KS BuminKaghan Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 65 30 Nisan 2018 #3 24099 dedi: Şuraya bakarak yapabilirsiniz. Nasıl Yapılır: Klavye Tuşlarını Yeniden Atama | Microsoft Aksesuarları Genişletmek için tıkla... Linkte bahsettiği microsoft klavye ve fare merkezi bilgisayarımda yok. Bulamadım yani Artı 0 Eksi
24099 dedi: Şuraya bakarak yapabilirsiniz. Nasıl Yapılır: Klavye Tuşlarını Yeniden Atama | Microsoft Aksesuarları Genişletmek için tıkla... Linkte bahsettiği microsoft klavye ve fare merkezi bilgisayarımda yok. Bulamadım yani