Çözüldü Klavye fazladan karakter yazıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Doğan00

Decapat
Klavye "u" tuşuna basınca böyle sorun yaşıyorum. "uo" bir de 1 tuşuna basınca da "41" gibi. PC'yi açtığımda oluyor bazı günlerde.

Ekran klavyesi gayet iyi çalışıyor.

Muhtemelen dil değişikliği olmuştur. Sağ alt tarafta pil sembolünün yanında dünya sembolü olması lazım. Ona tıklayıp yazma dilini Türkçe yapın.

Muhtemelen dil değişikliği olmuştur. Sağ alt tarafta pil sembolünün yanında dünya sembolü olması lazım. Ona tıklayıp yazma dilini Türkçe yapın.

Hocam masaüstü benimki bak mesela şimdi geçti bir süre sonra geçiyor, klavyeyi değiştirmeli miyim? Klavye bayağıdır bende :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam masaüstü benimki bak mesela şimdi geçti bir süre sonra geçiyor, klavyeyi değiştirmeli miyim? Klavye bayağıdır bende :D

Hocam normaldir bende de birçok defa oldu. Açıkçası klavyeden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Tabi klavyenin kendi içinde dil değiştirmek gibi fantastik bir özelliği varsa o başka :D

Uzun süreli sorun yaşayacak olursanız diye şu linkleri bırakıyorum:

Hocam normaldir bende de birçok defa oldu. Açıkçası klavyeden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Tabii klavyenin kendi içinde dil değiştirmek gibi fantastik bir özelliği varsa o başka :D

Uzun süreli sorun yaşayacak olursanız diye şu linkleri bırakıyorum:

Eyvallah sağ ol hocam yardımın için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı