A alevv Femtopat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Eylül 2024 #1 PC'de klavye geç algılıyor, bas çek yapıyor özellikle oyunlarda çok sorun oluyor basılı tutamıyorum. Format attım BIOS güncel farklı 2 klavye denedim yine aynı yardımcı olun.
PC'de klavye geç algılıyor, bas çek yapıyor özellikle oyunlarda çok sorun oluyor basılı tutamıyorum. Format attım BIOS güncel farklı 2 klavye denedim yine aynı yardımcı olun.
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 17 Eylül 2024 #2 Hocam usb portu değiştirmeyi dene veya anakartta usb portlarının takılı olduğu kablonun olduğu pinleri değiştirin. MekatronikciAbi dedi: Hocam USB portu değiştirmeyi dene veya anakartta USB portlarının takılı olduğu kablonun olduğu pinleri değiştirin. Genişletmek için tıkla... Örnek; senin kablon soldaysa sağdaki pinlere tak USB kablosunu.
Hocam usb portu değiştirmeyi dene veya anakartta usb portlarının takılı olduğu kablonun olduğu pinleri değiştirin. MekatronikciAbi dedi: Hocam USB portu değiştirmeyi dene veya anakartta USB portlarının takılı olduğu kablonun olduğu pinleri değiştirin. Genişletmek için tıkla... Örnek; senin kablon soldaysa sağdaki pinlere tak USB kablosunu.