Klavye geç algılıyor

Bozkurt0055

Decapat
Merhabalar, daha düne kadar herhangi bir sorun yoktu. Klavyem ışıklı bir klavye bazen tuşlara basmıyor bazen geç algılıyor bazen takılı kalıyor birçok şey çözüm denedim fakat herhangi bir şekilde düzeltemedim, 3 defa format attım, klavyeyi farklı PC'ye taktığımda sorunsuz çalışıyor ve başka klavyeyi bu PC'ye taktığımda yine çalışıyor. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bilgisayarda çalıştığına göre klavyede sorun yok. Başka bir klavyeyi kendi bilgisayarınızda deneseydiniz keşke birde 2-3 kez format atmadan önce. Kendinizi yormuşsunuz.

Klavye nedir? Ayrıca ilk formatta düzelmediyse neden 2 ve 3. olanlarını attın?

Piranha'nın ışıklı bir klavyesi farklı ISO dosyalarıyla attım belki format ISO dosyasında bozukluk vardır diye.
Başka bilgisayarda çalıştığına göre klavyede sorun yok. Başka bir klavyeyi kendi bilgisayarınızda deneseydiniz keşke bir de 2-3 kez format atmadan önce. Kendinizi yormuşsunuz.

Başka klavye Takarak'da denedim sorunsuz çalışıyor sorunun neden kaynaklandığını anlayamadım.
Bu konu hakkında Bilgisi olan arkadaş yokmu?
Bilgisi olan yardımcı olacak birileri var mı acaba sorun hala devam ediyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…