İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.942 Çözümler 10 3 Ocak 2021 #1 Son 3 4 gündür bu sorun var. Sadece A ve D tuşlarında bu sorun var. USB portu değiştirdim ancak düzelmedi. Sisteme gelen güncellemeden dolayı olmuş olabilir mi ya da benden başka bu sorunu yaşayan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2021
Son 3 4 gündür bu sorun var. Sadece A ve D tuşlarında bu sorun var. USB portu değiştirdim ancak düzelmedi. Sisteme gelen güncellemeden dolayı olmuş olabilir mi ya da benden başka bu sorunu yaşayan var mı?
bykabus98 Picopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Servis 3 Ocak 2021 #2 Başka klavye bulup öyle bir dener misiniz?
Argos99 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 392 Çözümler 2 Yer Ev 3 Ocak 2021 #3 Hocam aynı sorun benim klavyemin "3" tuşunda var. Bazen algılıyor, bazen algılamıyor, bazense geç algılıyor.
Hocam aynı sorun benim klavyemin "3" tuşunda var. Bazen algılıyor, bazen algılamıyor, bazense geç algılıyor.
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.942 Çözümler 10 3 Ocak 2021 #4 Başka cihazlarda denedim bu sorun yok.
trol432 Kilopat Katılım 26 Kasım 2016 Mesajlar 87 9 Nisan 2021 #5 Arkadaşlar ben Windows'u ve ekran kartı sürücüsünü güncelleyip yeniden başlatınca düzeldi, sizin de işinize yarayabilir.
Arkadaşlar ben Windows'u ve ekran kartı sürücüsünü güncelleyip yeniden başlatınca düzeldi, sizin de işinize yarayabilir.
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.942 Çözümler 10 9 Nisan 2021 #6 trol432 dedi: Arkadaşlar ben Windows'u ve ekran kartı sürücüsünü güncelleyip yeniden başlatınca düzeldi, sizin de işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi değiştirdim hocam. Sorunun switchlerde olduğu tespit edildi.
trol432 dedi: Arkadaşlar ben Windows'u ve ekran kartı sürücüsünü güncelleyip yeniden başlatınca düzeldi, sizin de işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi değiştirdim hocam. Sorunun switchlerde olduğu tespit edildi.