Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #1 A orta parmak, W işaret parmağı, D'yi başparmağımla kullanıyorum. Sizce normal mi?
0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #2 Chuck Norris dedi: A orta parmak, W işaret parmağı, D'yi başparmağımla kullanıyorum. Sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... Değil.
Chuck Norris dedi: A orta parmak, W işaret parmağı, D'yi başparmağımla kullanıyorum. Sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... Değil.
PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 19 Şubat 2022 #3 Chuck Norris dedi: A orta parmak, W işaret parmağı, D'yi başparmağımla kullanıyorum. Sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... Gayet ideal hocam.
Chuck Norris dedi: A orta parmak, W işaret parmağı, D'yi başparmağımla kullanıyorum. Sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... Gayet ideal hocam.
ah goofy Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Yer Ankara 19 Şubat 2022 #4 Chuck Norris dedi: A orta parmak, W işaret parmağı, D'yi başparmağımla kullanıyorum. Sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... Ben W ve S orta parmakla kullanıyorum D işaret parmağı A yüzük parmağı
Chuck Norris dedi: A orta parmak, W işaret parmağı, D'yi başparmağımla kullanıyorum. Sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... Ben W ve S orta parmakla kullanıyorum D işaret parmağı A yüzük parmağı
Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 19 Şubat 2022 #5 W ortaparmak. A yüzük parmağı. S ye basmak gerektiği durumlarda ortaparmak. D işaret parmağı.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 19 Şubat 2022 #6 Normal demeyelim de çok büyük bir kesim A yüzük, W orta, D işaret parmağı ile oynuyor.
ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 702 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #7 PHUBA dedi: Gayet ideal hocam. Genişletmek için tıkla... ha?
PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 19 Şubat 2022 #8 ruzgaar dedi: ha? Genişletmek için tıkla...
Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 19 Şubat 2022 #9 Chuck Norris dedi: A orta parmak, W işaret parmağı, D'yi başparmağımla kullanıyorum. Sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... Troll Face dedi: W ortaparmak. A yüzük parmağı. S ye basmak gerektiği durumlarda ortaparmak. D işaret parmağı. Genişletmek için tıkla... Ayrıca o şekilde rekabetçi oyunu bırak hikayeli oyun bile oynanmaz. Ayrıca normal değil. (gereksiz konu)
Chuck Norris dedi: A orta parmak, W işaret parmağı, D'yi başparmağımla kullanıyorum. Sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... Troll Face dedi: W ortaparmak. A yüzük parmağı. S ye basmak gerektiği durumlarda ortaparmak. D işaret parmağı. Genişletmek için tıkla... Ayrıca o şekilde rekabetçi oyunu bırak hikayeli oyun bile oynanmaz. Ayrıca normal değil. (gereksiz konu)
ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 702 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #10 PHUBA dedi: Genişletmek için tıkla... neyi normal