PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 19 Şubat 2022 #11 Troll Face dedi: Ayrıca o şekilde rekabetçi oyunu bırak hikayeli oyun bile oynanmaz. Ayrıca normal değil. (gereksiz konu) Genişletmek için tıkla... Kesinlikle gereksiz bir konu. ruzgaar dedi: neyi normal Genişletmek için tıkla... Değil rastgele denk geldim konuya. Ciddiye alınacak gibi değildi kusura bakmayın.
Troll Face dedi: Ayrıca o şekilde rekabetçi oyunu bırak hikayeli oyun bile oynanmaz. Ayrıca normal değil. (gereksiz konu) Genişletmek için tıkla... Kesinlikle gereksiz bir konu. ruzgaar dedi: neyi normal Genişletmek için tıkla... Değil rastgele denk geldim konuya. Ciddiye alınacak gibi değildi kusura bakmayın.
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 19 Şubat 2022 #12 Chuck Norris dedi: A orta parmak, W işaret parmağı, D'yi başparmağımla kullanıyorum. Sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... A yüzük parmağı, W orta parmak, D ise işaret parmağı. Spider-Man gibi oldu elim yaptığını deneyince.
Chuck Norris dedi: A orta parmak, W işaret parmağı, D'yi başparmağımla kullanıyorum. Sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... A yüzük parmağı, W orta parmak, D ise işaret parmağı. Spider-Man gibi oldu elim yaptığını deneyince.
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.677 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 19 Şubat 2022 #13 W orta parmak, D işaret parmağı, A yüzük parmağı, Space baş parmak, Shift ve Ctrl serçe parmak. Arada gerektiğinde S tuşuna orta parmak ile basıyorum ve bence ideali budur.
W orta parmak, D işaret parmağı, A yüzük parmağı, Space baş parmak, Shift ve Ctrl serçe parmak. Arada gerektiğinde S tuşuna orta parmak ile basıyorum ve bence ideali budur.
0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #14 Troll Face dedi: W ortaparmak. A yüzük parmağı. S ye basmak gerektiği durumlarda ortaparmak. D işaret parmağı. Genişletmek için tıkla... Normali bu işte.
Troll Face dedi: W ortaparmak. A yüzük parmağı. S ye basmak gerektiği durumlarda ortaparmak. D işaret parmağı. Genişletmek için tıkla... Normali bu işte.
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #15 0x91 dedi: Normali bu işte. Genişletmek için tıkla... Peki ben dediğim şekilde oynuyordum normal bir şekilde ne kadarlik bir süre içerisinde alışırım
0x91 dedi: Normali bu işte. Genişletmek için tıkla... Peki ben dediğim şekilde oynuyordum normal bir şekilde ne kadarlik bir süre içerisinde alışırım
0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #16 Chuck Norris dedi: Peki ben dediğim şekilde oynuyordum normal bir şekilde ne kadarlik bir süre içerisinde alışırım. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama rahatsan öyle oynamaya devam edebilirsin.
Chuck Norris dedi: Peki ben dediğim şekilde oynuyordum normal bir şekilde ne kadarlik bir süre içerisinde alışırım. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama rahatsan öyle oynamaya devam edebilirsin.