Klavye hatalı harf yazıyor

nigelhayesdavis

Hectopat
Sağ NumLock'taki 1 tuşuna basınca olmuyor. Sol yukarıdaki 1 tuşuna basınca.
Bir sürü rastgele harfe basıyor.
Örnek 1 tuşuna basınca yazdığı: +3*04123065+
Çok ilginç geldi. Sorun nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bozulmuştur, kablosunu sökün beklesin az sonra tekrar bakın veya farkli bır cıhazda deneyin olacak mı sorun sıvı teması darbe vs aldı mı?

Klavye diliniz değişmiş olabilir mi?

Bozulmuştur, kablosunu sökün beklesin az sonra tekrar bakın veya farkli bır cıhazda deneyin olacak mı sorun sıvı teması darbe vs aldı mı?
Almadı, yeni bir detay daha farkettim Windows tuşu kitliyken yapıyor sadece, hep yapmıyor.

Klavye diliniz değişmiş olabilir mi?
Yok onları kontrol ettim tek tuşta oluyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almadı, yeni bir detay daha fark ettim Windows tuşu kitliyken yapıyor sadece, hep yapmıyor.

Sorunlu demek ki takılı kalmasına sebep soruyor pek bilgim yok, sizde kilitlemeden devam edin kullanmaya aynısını leptapda yasadım degısım yapıldı cozuldu.

Hocam bir keresinde klavye açık ama bilgisayar kapalıyken klavyeyi temizliyorken farkında olmadan makro kaydetmişim rastegele tuşlara bastığım için. O nedenle bazı harflerde garip şeyler yazıyordu. Sonrasında klavyenin resetleme kısayolunu kullandığımda tüm makrolar silinip düzelmişti.

Onu nasıl bulcam bilginiz var mı hocam?

Almadı, yeni bir detay daha fark ettim Windows tuşu kitliyken yapıyor sadece, hep yapmıyor.

klavyede sorun olduğunu sanmıyorum ama yine de kalitesiz Gamepower Ogre.

Gampower ogre için kalitesiz dediğini duyduğum ilk kişisin hocam. Çevremde kullananlar çok memnun genellikle.

Onu nasıl bulacağım bilginiz var mı hocam?

FN + ESC'ye bastıktan sonra FN e basmadan sırayla F1, F3 ve F5.

İnternette bunu buldum.

Gampower ogre için kalitesiz dediğini duyduğum ilk kişisin hocam. Çevremde kullananlar çok memnun genellikle.

FN + ESC'ye bastıktan sonra FN e basmadan sırayla F1, F3 ve F5.

İnternette bunu buldum.

Ayrıyeten başka bir konuda FN+ESC demişler ogre için ikisini de deneyin bence

İkinize de teşekkürler, oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…