Klavye için kablo önerisi

Bütçe
400

9ndependient

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
İncehesap Gaming gecesinden Redragon horuz K618 klavye aldım. Geçen gün kablosu koptu. Ne yazık ki klavyenin kablosu örgülü değildi. Bana hem klavyeyi şarj etmek için hem de kablolu şekilde kullanmam için 90°, örgülü, Type-A -> Type-C kablo önerir misiniz?

Hocam bu üründe veri aktarma özelliği var mı? Herhangi bir yazı göremedim.

Hocam bu fiyata fıstık gibi kablodur. 1.5 metre olması da bir avantaj. İşinizi rahatlıkla görür.

Güzele benziyor ama sizce de biraz ucuz değil mi? Çoğu insanda olan "fiyatı ucuzsa dandiktir." muhabbeti bende de var. Sizce beklentimi karşılar mı? Bir de arkadaşın önerdiği kablo mu sizin öneridğiniz mi?

Güzele benziyor ama sizce de biraz ucuz değil mi? Çoğu insanda olan "fiyatı ucuzsa dandiktir." muhabbeti bende de var. Sizce beklentimi karşılar mı? Bir de arkadaşın önerdiği kablo mu sizin öneridğiniz mi?
1722597605983.png

Hocam kullandığım için biliyorum. Klavyeniz için fazlasıyla yetecektir. Klavyenin yanında gelen kablodan çok daha iyi emin olun. Arkadaşın önerdiği kablo vergi vs derken biraz pahalıya kaçıyor. ELbette iyi bir kablo ama benim paylaştığım da işinizi fazlasıyla görür. Ben 8K raporlamalı manyetik switch klavyemde kullanıyorum Performans konusunda sıkıntı yaşamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı