tegemete33 Decapat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #1 Klavyem için keycap ve Switch almak istiyorum fakat nereden alacağım hakkında pek bir fikrim yok.
bentunadeyilim1234 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 619 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G16 Ekipmanlar: Asus TUF VG24VQ, Royal Kludge RK61, DeLux M800 Ultra, HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #2 Amazon'dan alabilirsiniz.
tegemete33 Decapat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #3 bentunadeyilim1234 dedi: Amazon'dan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki herhangi bir switch öneriniz varmı switch için 1000 lira falan bütçem var açıkçası biraz daha thock veya creamy bir ses istiyorum
bentunadeyilim1234 dedi: Amazon'dan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki herhangi bir switch öneriniz varmı switch için 1000 lira falan bütçem var açıkçası biraz daha thock veya creamy bir ses istiyorum
T tahababatas Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 116 17 Nisan 2024 #4 tegemete33 dedi: Peki herhangi bir Switch öneriniz var mı Switch için 1000 lira falan bütçem var açıkçası biraz daha thock veya creamy bir ses istiyorum. Genişletmek için tıkla... AliExpress'ten Gateron Pro 3.0 clear. Keycap konusunda hiçbir fikrim yok.
tegemete33 dedi: Peki herhangi bir Switch öneriniz var mı Switch için 1000 lira falan bütçem var açıkçası biraz daha thock veya creamy bir ses istiyorum. Genişletmek için tıkla... AliExpress'ten Gateron Pro 3.0 clear. Keycap konusunda hiçbir fikrim yok.
bentunadeyilim1234 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 619 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G16 Ekipmanlar: Asus TUF VG24VQ, Royal Kludge RK61, DeLux M800 Ultra, HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #5 tegemete33 dedi: peki herhangi bir switch öneriniz varmı switch için 1000 lira falan bütçem var açıkçası biraz daha thock veya creamy bir ses istiyorum Genişletmek için tıkla... Buna bakabilirsiniz. https://amzn.eu/d/dyfBc7u
tegemete33 dedi: peki herhangi bir switch öneriniz varmı switch için 1000 lira falan bütçem var açıkçası biraz daha thock veya creamy bir ses istiyorum Genişletmek için tıkla... Buna bakabilirsiniz. https://amzn.eu/d/dyfBc7u
tegemete33 Decapat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #6 Aslında aklımda birkaç switch var. Bunu almayı düşünüyorum. GGBOY Kang blanc V3 commutateurs clavier mécanique commutateur linéaire 3 broches personnalisé cerise rvb SMD jeu Compatible échange à chaud MX commutateur - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com fakat replika olduğunu duydum. Acaba çok bir fark oluşurmu orjinal ktt ile arasında acayip bir fark olurmu yani Son düzenleme: 17 Nisan 2024
Aslında aklımda birkaç switch var. Bunu almayı düşünüyorum. GGBOY Kang blanc V3 commutateurs clavier mécanique commutateur linéaire 3 broches personnalisé cerise rvb SMD jeu Compatible échange à chaud MX commutateur - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com fakat replika olduğunu duydum. Acaba çok bir fark oluşurmu orjinal ktt ile arasında acayip bir fark olurmu yani