İndirdim fakat bir süre sonra stopped diyor.Macro recorder adlı program var deneyebilirsiniz.
Bende metin2 den dolayı makro klavye ve mouselara bakıyorum lakin ban yeme durumu kafamı kurcalıyor. Sen nasıl bir çözüm düşünüyorsun buna hocamMerhaba, Metin2'de kullanabileceğim klavye makrosu aramaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller.
Global Pvp serverde kullanacağım hocam. Oynadığım sunucuda ne oto pelerin ne de oto av var.Bende metin2 den dolayı makro klavye ve mouselara bakıyorum lakin ban yeme durumu kafamı kurcalıyor. Sen nasıl bir çözüm düşünüyorsun buna hocam
Bende metin2 den dolayı makro klavye ve mouselara bakıyorum lakin ban yeme durumu kafamı kurcalıyor. Sen nasıl bir çözüm düşünüyorsun buna hocamMerhaba, Metin2'de kullanabileceğim klavye makrosu aramaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller.
O zaman bir şey diyemem malum TR de sıkıntı çıkıyorGlobal Pvp serverde kullanacağım hocam. Oynadığım sunucuda ne oto pelerin ne de oto av var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.