Klavye için makro önerisi

Shinsoo

Centipat
Yer
Shinsoo
Daha fazla  
Merhaba, Metin2'de kullanabileceğim klavye makrosu aramaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller.

Macro recorder adlı program var deneyebilirsiniz.

Merhaba, Metin2'de kullanabileceğim klavye makrosu aramaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller.
Bende metin2 den dolayı makro klavye ve mouselara bakıyorum lakin ban yeme durumu kafamı kurcalıyor. Sen nasıl bir çözüm düşünüyorsun buna hocam

Bende metin2 den dolayı makro klavye ve mouselara bakıyorum lakin ban yeme durumu kafamı kurcalıyor. Sen nasıl bir çözüm düşünüyorsun buna hocam
Global Pvp serverde kullanacağım hocam. Oynadığım sunucuda ne oto pelerin ne de oto av var.

Global Pvp serverde kullanacağım hocam. Oynadığım sunucuda ne oto pelerin ne de oto av var.
O zaman bir şey diyemem malum TR de sıkıntı çıkıyor
Rampage Km9858 e bakmıştjm mouse var yanında lakin mouse da makro yok klavyede var

Mouse olarakta Rampage SMX-G39 Comfort 12000dpi bakmıştım ama keşke metin2 oynayan birinden direkt tavsiye alabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…