Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #1 Merhaba, Metin2'de kullanabileceğim klavye makrosu aramaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller.
Merhaba, Metin2'de kullanabileceğim klavye makrosu aramaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller.
sansar.salvo Picopat Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #2 Macro recorder adlı program var deneyebilirsiniz.
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #3 sansar.salvo dedi: Macro recorder adlı program var deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndirdim fakat bir süre sonra stopped diyor.
sansar.salvo dedi: Macro recorder adlı program var deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndirdim fakat bir süre sonra stopped diyor.
E EmreAkgndz Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Yönetmen 30 Aralık 2024 #4 Shinsoo dedi: Merhaba, Metin2'de kullanabileceğim klavye makrosu aramaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Bende metin2 den dolayı makro klavye ve mouselara bakıyorum lakin ban yeme durumu kafamı kurcalıyor. Sen nasıl bir çözüm düşünüyorsun buna hocam
Shinsoo dedi: Merhaba, Metin2'de kullanabileceğim klavye makrosu aramaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Bende metin2 den dolayı makro klavye ve mouselara bakıyorum lakin ban yeme durumu kafamı kurcalıyor. Sen nasıl bir çözüm düşünüyorsun buna hocam
Shinsoo Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.635 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2024 #5 EmreAkgndz dedi: Bende metin2 den dolayı makro klavye ve mouselara bakıyorum lakin ban yeme durumu kafamı kurcalıyor. Sen nasıl bir çözüm düşünüyorsun buna hocam Genişletmek için tıkla... Global Pvp serverde kullanacağım hocam. Oynadığım sunucuda ne oto pelerin ne de oto av var.
EmreAkgndz dedi: Bende metin2 den dolayı makro klavye ve mouselara bakıyorum lakin ban yeme durumu kafamı kurcalıyor. Sen nasıl bir çözüm düşünüyorsun buna hocam Genişletmek için tıkla... Global Pvp serverde kullanacağım hocam. Oynadığım sunucuda ne oto pelerin ne de oto av var.
E EmreAkgndz Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Yönetmen 31 Aralık 2024 #6 Shinsoo dedi: Merhaba, Metin2'de kullanabileceğim klavye makrosu aramaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Bende metin2 den dolayı makro klavye ve mouselara bakıyorum lakin ban yeme durumu kafamı kurcalıyor. Sen nasıl bir çözüm düşünüyorsun buna hocam Shinsoo dedi: Global Pvp serverde kullanacağım hocam. Oynadığım sunucuda ne oto pelerin ne de oto av var. Genişletmek için tıkla... O zaman bir şey diyemem malum TR de sıkıntı çıkıyor Rampage Km9858 e bakmıştjm mouse var yanında lakin mouse da makro yok klavyede var Mouse olarakta Rampage SMX-G39 Comfort 12000dpi bakmıştım ama keşke metin2 oynayan birinden direkt tavsiye alabilsek
Shinsoo dedi: Merhaba, Metin2'de kullanabileceğim klavye makrosu aramaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Bende metin2 den dolayı makro klavye ve mouselara bakıyorum lakin ban yeme durumu kafamı kurcalıyor. Sen nasıl bir çözüm düşünüyorsun buna hocam Shinsoo dedi: Global Pvp serverde kullanacağım hocam. Oynadığım sunucuda ne oto pelerin ne de oto av var. Genişletmek için tıkla... O zaman bir şey diyemem malum TR de sıkıntı çıkıyor Rampage Km9858 e bakmıştjm mouse var yanında lakin mouse da makro yok klavyede var Mouse olarakta Rampage SMX-G39 Comfort 12000dpi bakmıştım ama keşke metin2 oynayan birinden direkt tavsiye alabilsek