A ArmindoBrumaa Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 823 Makaleler 1 26 Şubat 2023 #1 Klavyede CTRL gibi tuşların yerine CTRL, Shift vb. orijinal şekilde yazacak sticker arıyorum. Düz bilgisayar mekanik klavye.
Klavyede CTRL gibi tuşların yerine CTRL, Shift vb. orijinal şekilde yazacak sticker arıyorum. Düz bilgisayar mekanik klavye.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 26 Şubat 2023 #2 ArmindoBrumaa dedi: Klavyede CTRL gibi tuşların yerine CTRL, Shift vb. orijinal şekilde yazacak sticker arıyorum. Düz bilgisayar mekanik klavye. Genişletmek için tıkla... Biraz daha bilgi verir misiniz?
ArmindoBrumaa dedi: Klavyede CTRL gibi tuşların yerine CTRL, Shift vb. orijinal şekilde yazacak sticker arıyorum. Düz bilgisayar mekanik klavye. Genişletmek için tıkla... Biraz daha bilgi verir misiniz?
Sequentia Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #3 Sanırım aradıklarınızdan AliExpress'te var bir bakın derim. ArmindoBrumaa dedi: Klavyede CTRL gibi tuşların yerine CTRL, Shift vb. orijinal şekilde yazacak sticker arıyorum. Düz bilgisayar mekanik klavye. Genişletmek için tıkla...
Sanırım aradıklarınızdan AliExpress'te var bir bakın derim. ArmindoBrumaa dedi: Klavyede CTRL gibi tuşların yerine CTRL, Shift vb. orijinal şekilde yazacak sticker arıyorum. Düz bilgisayar mekanik klavye. Genişletmek için tıkla...