M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 9 Eylül 2012 #11 alperen dedi: Şu andan itibaren bilgisayarımı klavyeden açabiliyorum. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Demek ki yapılabiliyormuş. Ne demişler; ''Azimle fare, taşı deler'' Eğer hangi tuşları aktif edebildiğini belirtirsen bizler de bilgileniriz.
alperen dedi: Şu andan itibaren bilgisayarımı klavyeden açabiliyorum. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Demek ki yapılabiliyormuş. Ne demişler; ''Azimle fare, taşı deler'' Eğer hangi tuşları aktif edebildiğini belirtirsen bizler de bilgileniriz.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 9 Eylül 2012 #12 Abi, klavyede bulunan her tuşla başlatabiliyorum.
M Mr_YAMYAM Ziyaretçi 9 Eylül 2012 #13 alperen dedi: Abi, klavtede bulunan her tuşla başlatabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu sakıncalı bir durum değil mi? Klavyeye sinek konsa (kilolu bir sinek) bilgisayar başlayıverecektir Bence Ctrl+Esc gibi tuş kombinasyonlarını kullanmalısın.
alperen dedi: Abi, klavtede bulunan her tuşla başlatabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu sakıncalı bir durum değil mi? Klavyeye sinek konsa (kilolu bir sinek) bilgisayar başlayıverecektir Bence Ctrl+Esc gibi tuş kombinasyonlarını kullanmalısın.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 9 Eylül 2012 #14 Zaten bir hafta kadar böyle kullancam abi. Bilgisayarda neredeyse 24 saat açık zaten. Daha fazla buna kafa yormak istemiyorum.
Zaten bir hafta kadar böyle kullancam abi. Bilgisayarda neredeyse 24 saat açık zaten. Daha fazla buna kafa yormak istemiyorum.